GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > No more Support JAF Products. > JAF No Tp Unlocker by Cinek

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2009, 23:08   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 284
Member: 182413
Status: Offline
Thanks Meter: 350
6600s Unlock Solution

Today cames to my hands an:

6600s-1c RM-414 v5.23 29-10-2008

I know the model is not suported for unlock.. the strange is
because the version is lower then 50.xx, i think unsuported
models are all above 50.xx!

But i will not try to unlock ofcourse!


There is any coming solution for this models?


Thanks.
  Reply With Quote
Old 05-24-2009, 00:27   #2 (permalink)
No Life Poster
 
tito millo's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Inside MacBook Pro
Age: 23
Posts: 3,024
Member: 390642
Status: Offline
Sonork: 100.1573430
Thanks Meter: 2,467
Cinek is working on a solution for that phones, its SL2 phone with new HASH so is not supported at the moment, hope someone find a solution soon and share it.
The unic who have a solution for this phone are DM3.

Br,
Tito Millo
  Reply With Quote
Old 05-24-2009, 00:35   #3 (permalink)
Freak Poster
 
fonekrazy's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Behind every bricked phone
Age: 27
Posts: 384
Member: 884199
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Cinek could not be bothered with n96 5800 n95 8gb etc why bother with 6600?
  Reply With Quote
Old 05-24-2009, 00:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Palestine Free
Age: 56
Posts: 10,912
Member: 330579
Status: Offline
Sonork: 100.1620425
Thanks Meter: 7,109
Donate money to this user
6600s Unlock Solution

Quote:
Originally Posted by RedBlackPT View Post
Today cames to my hands an:
6600s-1c RM-414 v5.23 29-10-2008
I know the model is not suported for unlock.. the strange is
because the version is lower then 50.xx, i think unsuported
models are all above 50.xx!
But i will not try to unlock ofcourse!
There is any coming solution for this models?
Thanks.
Hello PT!
This phone is Optimus PT correct?
Download Zulea lasted free Program and unlock Phone.
Make first Backup and after unlock.You only need a good
Cable.Connect and Unlock 100% tested without any
problem in this version.If you need log I can put here.
BR
Haicha
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Haicha For This Useful Post:
Old 05-24-2009, 01:18   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 284
Member: 182413
Status: Offline
Thanks Meter: 350
I have a 6600s 7pin connector for JAF.
  Reply With Quote
Old 05-24-2009, 01:31   #6 (permalink)
Freak Poster
 
fonekrazy's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Behind every bricked phone
Age: 27
Posts: 384
Member: 884199
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Quote:
Originally Posted by Haicha View Post
Hello PT!
This phone is Optimus PT correct?
Download Zulea lasted free Program and unlock Phone.
Make first Backup and after unlock.You only need a good
Cable.Connect and Unlock 100% tested without any
problem in this version.If you need log I can put here.
BR
Haicha
Show us your log then as I find this hard to believe
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fonekrazy For This Useful Post:
Old 06-21-2009, 20:49   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: glasgow
Posts: 6
Member: 646132
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hiya haicha as fonekrazy said can u please put ur log cos i killed 2 fone damic gdfs and canie bring back halp please????????????????
  Reply With Quote
Old 06-21-2009, 20:56   #8 (permalink)
No Life Poster
 
sharmin's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mirpur-1, Dhaka,Bangladesh
Posts: 1,764
Member: 222009
Status: Offline
Sonork: 100.1576751
Thanks Meter: 432
Quote:
Originally Posted by Haicha View Post
Hello PT!
This phone is Optimus PT correct?
Download Zulea lasted free Program and unlock Phone.
Make first Backup and after unlock.You only need a good
Cable.Connect and Unlock 100% tested without any
problem in this version.If you need log I can put here.
BR
Haicha
post unlocking logs pls... it seems fake !!!
  Reply With Quote
Old 06-21-2009, 22:26   #9 (permalink)
Freak Poster
 
fonekrazy's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Behind every bricked phone
Age: 27
Posts: 384
Member: 884199
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Only dm3 unlocking at the moment is available.
  Reply With Quote
Old 06-25-2009, 23:34   #10 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Vienna
Posts: 57
Member: 177076
Status: Offline
Thanks Meter: 2
hi.

have a Q:

how to check these versions like "V58.58" (on 5310) ... because its not software version which is always like V6.01 or something...

where is it written? how to read it by jaf?

cause in a hurry i unlocked a customers 5310 yesterday and of
course it was one of the newer models. now i would like to check it
everytime before i unlock it.

the other question would be, if there is anything i can do now for
this dead 5310 i have right now.

appreciate any help.

thanks in advance


regards
  Reply With Quote
Old 06-26-2009, 09:40   #11 (permalink)
No Life Poster
 
renegade's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Earth
Posts: 2,709
Member: 426389
Status: Offline
Thanks Meter: 2,357
Quote:
Originally Posted by batazoli View Post
hi.

have a Q:

how to check these versions like "V58.58" (on 5310) ... because its not software version which is always like V6.01 or something...

where is it written? how to read it by jaf?

cause in a hurry i unlocked a customers 5310 yesterday and of
course it was one of the newer models. now i would like to check it
everytime before i unlock it.

the other question would be, if there is anything i can do now for
this dead 5310 i have right now.

appreciate any help.

thanks in advance


regards
You can identify it in the same way as older versions *#0000#

To revive this phone simply flash it with sl3 fw version and will be ok (but first you need to be sure it was sl3). Do you have identify log readed with Jaf main before unlocking attempt ? Or unlocking log from Jaf bb5plus no tp 1.02 ? You can see in these logs which version it was...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rd 6600 unlock solution debmobile Various CDMA/TDMA Cell Phones 14 02-06-2011 08:26
6600s Unlock Solution RedBlackPT J.A.F. By Jafsupport.com 2 05-23-2009 23:17
6600s Unlock Solution RedBlackPT BB5 No TP By Jafsupport 0 05-23-2009 23:08

 



All times are GMT +1. The time now is 19:41.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.36350 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO