GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Latest GPGIndustries News

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2012, 19:09   #1 (permalink)
Product Supporter
 
.::StarCodes::.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 723
Member: 1744883
Status: Offline
Sonork: 100.1609806
Thanks Meter: 1,093
Help--- GPGUFC

I buy GPGUFC Original ffrom china. Combo UFC V2.0
S/N: UFCC8251.
The problem is: I can't use it. I have ATF-Box + Mx-Box + Universal-Box.
If any one have Manual or catalogue plz send me.
I use cable Nš7 to read info Nokia 100 But i can't.
Help plz.

Sorry,


BR
 
The Following User Says Thank You to .::StarCodes::. For This Useful Post:
Old 04-22-2012, 19:37   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ferhel's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: QC FAIRVIEW
Posts: 1,162
Member: 504865
Status: Offline
Thanks Meter: 213
please elaborate the problem. you can't detect Phone using UFC.?
is that GPG UFC Pro 2012. because i got Problem too in UFC PRO sometimes ok Sometimes not
 
Old 04-23-2012, 13:01   #3 (permalink)
Product Manager
 
GPGIndustries's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: France,China,Dubai,Indonesia
Age: 37
Posts: 3,682
Member: 34016
Status: Offline
Sonork: 100.67372
Thanks Meter: 24,462
Quote:
Originally Posted by ferhel View Post
please elaborate the problem. you can't detect Phone using UFC.?
is that GPG UFC Pro 2012. because i got Problem too in UFC PRO sometimes ok Sometimes not
I think product you got is faulty. I will arrange replacement. Some resseler sold some demo product I gave them for shop display only
 
The Following User Says Thank You to GPGIndustries For This Useful Post:
Old 04-23-2012, 13:02   #4 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: <<!GPGIndustries!>>
Age: 29
Posts: 14,674
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 52,162
Quote:
Originally Posted by ferhel View Post
please elaborate the problem. you can't detect Phone using UFC.?
is that GPG UFC Pro 2012. because i got Problem too in UFC PRO sometimes ok Sometimes not
bro he talk about UFC V2
br
Faisal_Computer
 
Old 04-24-2012, 18:29   #5 (permalink)
Product Supporter
 
.::StarCodes::.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 723
Member: 1744883
Status: Offline
Sonork: 100.1609806
Thanks Meter: 1,093
Quote:
Originally Posted by ferhel View Post
please elaborate the problem. you can't detect Phone using UFC.?
is that GPG UFC Pro 2012. because i got Problem too in UFC PRO sometimes ok Sometimes not
Hi friend,
I use UFC V2 not UFC PRO

I order the UFC PRO but my reseller just send me UFC V2.00
I think UFC PRO is easy to use it


BR
 
Old 04-24-2012, 18:35   #6 (permalink)
Product Supporter
 
.::StarCodes::.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 723
Member: 1744883
Status: Offline
Sonork: 100.1609806
Thanks Meter: 1,093
Quote:
Originally Posted by GPGIndustries View Post
I think product you got is faulty. I will arrange replacement. Some resseler sold some demo product I gave them for shop display only

Hi sir,

I will wait my UFC Pro ??
Thank's in advance

Br
.::StarCodes::.
 
Old 04-27-2012, 22:49   #7 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: <<!GPGIndustries!>>
Age: 29
Posts: 14,674
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 52,162
If you order for ufcpro then your resseler must send you pro no v2 also your v2 working fine rest you have my sonork you can talk to me there
Br
Faisal_Computer
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 07:06
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-26-2011 00:56
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 17:29
Winlock 1.10 - Help rdmfs Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 06-25-1999 09:21

 



All times are GMT +1. The time now is 14:23.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39594 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO