GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MXKEY (by Alim Hape) > MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape)

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2011, 00:15   #1 (permalink)
No Life Poster
 
dragosgsm's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Bacau
Posts: 2,525
Member: 148032
Status: Offline
Thanks Meter: 281
Unhappy Help: HTI Box dead after trying to update!!! (ANSWERED)

HELP: I can't use any more HTI Box after I have tryed to update to 00.08 firmware, it keeps reboting while codented to pc
When I Try to update I get the error:
Initializing HTI ...
HTI initialized.
ERROR: Function name: HID_UPD_SendRecCmd Error number: 01
ERROR: Function name: HID_UPD_ReadBoxInfo Error number: 01
ERROR: Function name: HID_UPD_WriteApplication Error number: 03


I have used latest updater 3.5rev03, also tryed with pached exe, still not updateing and now box is dead and can't update...
 
Old 05-24-2011, 01:36   #2 (permalink)
Product Supporter
 
gbluez's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 11,043
Member: 73565
Status: Offline
Thanks Meter: 5,055
hi,
please use high quality usb cable. many of them are *****.


BR
 
Old 05-24-2011, 01:46   #3 (permalink)
No Life Poster
 
DEADBOOT's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: GREENHILLS
Posts: 527
Member: 467922
Status: Offline
Sonork: 100.1612115
Thanks Meter: 193
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by dragosgsm View Post
HELP: I can't use any more HTI Box after I have tryed to update to 00.08 firmware, it keeps reboting while codented to pc
When I Try to update I get the error:
Initializing HTI ...
HTI initialized.
ERROR: Function name: HID_UPD_SendRecCmd Error number: 01
ERROR: Function name: HID_UPD_ReadBoxInfo Error number: 01
ERROR: Function name: HID_UPD_WriteApplication Error number: 03


I have used latest updater 3.5rev03, also tryed with pached exe, still not updateing and now box is dead and can't update...
Sir try to use server 2,goto option and select server what you want..
[IMG][/IMG]
 
Old 05-26-2011, 21:57   #4 (permalink)
No Life Poster
 
dragosgsm's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Bacau
Posts: 2,525
Member: 148032
Status: Offline
Thanks Meter: 281
Quote:
Originally Posted by gbluez View Post
hi,
please use high quality usb cable. many of them are *****.


BR
I have allready tryed with many other original cables (motorola v3,etc)
with all the same...I have tryed all soution found on this forum and nothing helped me...what to do???
 
Old 05-26-2011, 21:58   #5 (permalink)
No Life Poster
 
dragosgsm's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Bacau
Posts: 2,525
Member: 148032
Status: Offline
Thanks Meter: 281
Question

Quote:
Originally Posted by emilTECH View Post
Sir try to use server 2,goto option and select server what you want..
[IMG][/IMG]
allready tryed all servers ,and with all the same
 
Old 05-27-2011, 06:51   #6 (permalink)
Product Manager
 
MANOLE's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: MXBOX THUNDER
Posts: 6,748
Member: 780644
Status: Offline
Sonork: 100.88888
Thanks Meter: 131,961
Contact your reseller, probably your box is hardware fault. He need to change your box in warranty.

BR,
Manole
 
The Following 2 Users Say Thank You to MANOLE For This Useful Post:
Old 05-28-2011, 11:51   #7 (permalink)
No Life Poster
 
dragosgsm's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Bacau
Posts: 2,525
Member: 148032
Status: Offline
Thanks Meter: 281
Quote:
Originally Posted by MANOLE View Post
Contact your reseller, probably your box is hardware fault. He need to change your box in warranty.

BR,
Manole
I have bought it form directy from you...may I send it back for repair/exchange?
 
Old 05-28-2011, 17:06   #8 (permalink)
Product Manager
 
MANOLE's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: MXBOX THUNDER
Posts: 6,748
Member: 780644
Status: Offline
Sonork: 100.88888
Thanks Meter: 131,961
Quote:
Originally Posted by dragosgsm View Post
I have bought it form directy from you...may I send it back for repair/exchange?
Yes. Please contact me at same details you bought it.
 
Old 09-01-2011, 13:26   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: india
Posts: 948
Member: 740513
Status: Offline
Thanks Meter: 2,534
Quote:
Originally Posted by dragosgsm View Post
I have bought it form directy from you...may I send it back for repair/exchange?
Brother No need to worry Just remove Mx box setup And install it again


Your box will work again

See this I also face this type of problem



Quote:
Originally Posted by atulharnal View Post
Sir it is HTI




But now it working
 
Old 01-02-2012, 05:57   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 19
Member: 755447
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Brother No need to worry

I SOLVE THIS PROBLEM today

1- insert smart card to one card reader or pkey reader and open the mobileEx 3.5

2- when the mobileEx 3.5 is open conect the hti to the pc and waite

3- open divoce manager and follow this picture until the hti is not reset on your pc

4- then come back to the mobileEx 3.5 and update hti and reconect the box to continu
update

5- when hti update . the hti is repair and ready to work

have good day
M.DOLATKHAH

 
The Following User Says Thank You to simorgh For This Useful Post:
Old 01-02-2012, 10:55   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 27
Posts: 103
Member: 90307
Status: Offline
Thanks Meter: 3
اhi to all
by this box cant flash 1616 1280 and xgold fone . fone in local mode but cant flash. bb5 too some times can but allways no. please help?
 
Old 01-02-2012, 10:58   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 27
Posts: 103
Member: 90307
Status: Offline
Thanks Meter: 3
اhi to all
by this box cant flash 1616 1280 and xgold fone . fone in local mode but cant flash. bb5 too some times can but allways no. please help?
 
Old 01-02-2012, 11:20   #13 (permalink)
Freak Poster
 
jupizet's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 371
Member: 154427
Status: Offline
Thanks Meter: 59
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by QASSEM View Post
اhi to all
by this box cant flash 1616 1280 and xgold fone . fone in local mode but cant flash. bb5 too some times can but allways no. please help?
try update with synchronize file..
 
Old 01-02-2012, 14:29   #14 (permalink)
No Life Poster
 
LEENO's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Age: 30
Posts: 1,466
Member: 38084
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Quote:
Originally Posted by simorgh View Post
Brother No need to worry

I SOLVE THIS PROBLEM today

1- insert smart card to one card reader or pkey reader and open the mobileEx 3.5

2- when the mobileEx 3.5 is open conect the hti to the pc and waite

3- open divoce manager and follow this picture until the hti is not reset on your pc

4- then come back to the mobileEx 3.5 and update hti and reconect the box to continu
update

5- when hti update . the hti is repair and ready to work

have good day
M.DOLATKHAH

Bro please reupload image
 
Old 05-30-2012, 16:00   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 19
Member: 755447
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by LEENO View Post
Bro please reupload image
EXCUZ reupload image
Attached Images
File Type: jpg untitled.JPG (50.8 KB, 390 views)
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 04:45.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.37973 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO