GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MXKEY (by Alim Hape) > MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape)

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2011, 23:10   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 579
Member: 1423200
Status: Offline
Thanks Meter: 53
How to solve hti card not responding to a reset ## (ANSWERED)

How do i solve this issue

when i insert mxbox full version i get error message 'card did not respond to a reset'

how to solve this
 
Old 10-16-2011, 23:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sajohaker's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bosnia
Posts: 782
Member: 698071
Status: Offline
Sonork: 100.1622915
Thanks Meter: 232
Check the device manager is given the proper drivers installed

update in device menager driver manualy
 
Old 10-17-2011, 14:28   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 579
Member: 1423200
Status: Offline
Thanks Meter: 53
everything is ok in device manager
 
Old 10-17-2011, 16:08   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2003
Age: 39
Posts: 598
Member: 40820
Status: Offline
Thanks Meter: 12
ok see if u have fetican drivers installed on your system if yes disable them
 
Old 10-17-2011, 17:36   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 579
Member: 1423200
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by GONDOLF View Post
ok see if u have fetican drivers installed on your system if yes disable them

how do i do this? please explain thanks
 
Old 10-18-2011, 01:17   #6 (permalink)
Product Supporter
 
gbluez's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 11,043
Member: 73565
Status: Offline
Thanks Meter: 5,055
smart card sub system issue.

remove any smart card drivers. see add / remove program (xp) or program and feature (vista, 7) reinstall rev1.4 with all driver option ticked.
 
Old 10-18-2011, 17:58   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 579
Member: 1423200
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by gbluez View Post
smart card sub system issue.

remove any smart card drivers. see add / remove program (xp) or program and feature (vista, 7) reinstall rev1.4 with all driver option ticked.
done same issue. i was hoping for sl3 activation
 
Old 10-18-2011, 18:02   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 579
Member: 1423200
Status: Offline
Thanks Meter: 53
ive done it thanks
 
Old 10-24-2011, 10:03   #9 (permalink)
Freak Poster
 
dkaluba74's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Zambia
Posts: 282
Member: 703394
Status: Offline
Thanks Meter: 47
Quote:
Originally Posted by shak409 View Post
ive done it thanks
How did you do it? Am having the same problem.
 
Old 10-24-2011, 21:09   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 579
Member: 1423200
Status: Offline
Thanks Meter: 53
i just kept removing the box and re installing the drivers. to be honest i have no diea it was jsut luck
 
Old 10-25-2011, 14:51   #11 (permalink)
Product Manager
 
MANOLE's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: MXBOX THUNDER
Posts: 6,748
Member: 780644
Status: Offline
Sonork: 100.88888
Thanks Meter: 131,961
Quote:
Originally Posted by shak409 View Post
i just kept removing the box and re installing the drivers. to be honest i have no diea it was jsut luck
To be honest, if you did not know what you did and problem was solved,
you just make my statement more powerful:

all this problems come from users fault.

Topic closed.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00

 



All times are GMT +1. The time now is 23:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28414 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO