GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MXKEY (by Alim Hape) > MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2010, 02:31   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ravi mobile's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Where never ends.
Posts: 1,328
Member: 669673
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Nokia 5130 only vibrate...........solution?

Respect to all GSM members,
I have nokia 5130 which have only vibrate when switch on, i flashed with 7.97 version with mxkey and hwk by fbus cable flashing was seccuses but ui setting failed. i also flash usb flashing with mx key there was also succuses flashing but ui setting failed.


Have any solution ? i need it.


Thanks.
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 04:32   #2 (permalink)
Freak Poster
 
F Alam86's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: ~In your Heart beat~
Age: 27
Posts: 374
Member: 1134306
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Smile

Quote:
Originally Posted by ravi mobile View Post
Respect to all GSM members,
I have nokia 5130 which have only vibrate when switch on, i flashed with 7.97 version with mxkey and hwk by fbus cable flashing was seccuses but ui setting failed. i also flash usb flashing with mx key there was also succuses flashing but ui setting failed.


Have any solution ? i need it.


Thanks.
yes brother flash with ATF with latest version and UI default manualy u wl get success i hv tasted many times
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 04:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ravi mobile's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Where never ends.
Posts: 1,328
Member: 669673
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Quote:
Originally Posted by F Alam86 View Post
yes brother flash with ATF with latest version and UI default manualy u wl get success i hv tasted many times
Thanks for reply, i already flash with latest version 7.97 and after flash i switch on mobile then only vibrate and nothing happend not show nokia logo and not come white screen only vibrate and gone ad like dead mode.


Thanks.
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 04:38   #4 (permalink)
No Life Poster
 
sneha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: BANNED
Posts: 1,837
Member: 327043
Status: Offline
Sonork: 1587811
Thanks Meter: 974
Quote:
Originally Posted by ravi mobile View Post
Thanks for reply, i already flash with latest version 7.97 and after flash i switch on mobile then only vibrate and nothing happend not show nokia logo and not come white screen only vibrate and gone ad like dead mode.


Thanks.
check with reset npc if set on then its rpl problem

ps: before reset npc u need to get backup of npc its imp
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sneha For This Useful Post:
Old 12-31-2010, 04:40   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ravi mobile's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Where never ends.
Posts: 1,328
Member: 669673
Status: Offline
Thanks Meter: 201
i have also work with this step (according to sneha) but problem still.
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 05:16   #6 (permalink)
Freak Poster
 
alialjorany's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: on moon right now !
Posts: 495
Member: 469192
Status: Offline
Thanks Meter: 35
check power ic and betty
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 05:34   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 573
Member: 1014826
Status: Offline
Thanks Meter: 50
remove cam .or cam resister
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 05:40   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ravi mobile's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Where never ends.
Posts: 1,328
Member: 669673
Status: Offline
Thanks Meter: 201
thanks alialjorany and romey_singh2


sorry but this is could not make good of mobile, problem still.
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 06:56   #9 (permalink)
No Life Poster
 
waqarN70's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: (((... MUMBAI ...)))
Posts: 505
Member: 583454
Status: Offline
Thanks Meter: 79
remove bt ic check now 100% working bro
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 07:42   #10 (permalink)
No Life Poster
 
ravi mobile's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Where never ends.
Posts: 1,328
Member: 669673
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Quote:
Originally Posted by waqarN70 View Post
remove bt ic check now 100% working bro
can u post me picture of bt ic
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 08:39   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 31
Member: 1008641
Status: Offline
Thanks Meter: 8
dear
only change keypad ic or clean and rehot if phone ok plz replay
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 08:59   #12 (permalink)
Freak Poster
 
hand2hand's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: i love my india
Age: 24
Posts: 318
Member: 1476841
Status: Offline
Thanks Meter: 185
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by ravi mobile View Post
can u post me picture of bt ic
this is bt ic broo ,,,,,

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hand2hand For This Useful Post:
Old 12-31-2010, 09:40   #13 (permalink)
No Life Poster
 
ravi mobile's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Where never ends.
Posts: 1,328
Member: 669673
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Thanks brother for yr reply
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 10:01   #14 (permalink)
Freak Poster
 
ace_venturia's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Kathmandu, Nepal
Posts: 393
Member: 260236
Status: Offline
Sonork: 100.1641081
Thanks Meter: 114
same problem here no solution yet
  Reply With Quote
Old 07-23-2011, 05:11   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Member: 1219511
Status: Offline
Thanks Meter: 0
just remove camra set is on
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 21:31
New Nokia Software!!!!!!! Jefferson Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 48 05-12-2013 13:07

 



All times are GMT +1. The time now is 01:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31661 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO