GSM-Forum

GSM-Forum (http://forum.gsmhosting.com/vbb/)
-   MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f550/)
-   -   "Sign Application" problem. (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f550/sign-application-problem-973797/)

rexxxxx 04-10-2010 15:42

"Sign Application" problem.
 
Hello,

I have a problem with MX key - it keeps giving "Sign Application" error even after using the Sign Application button in the MobileEx software.

Here are the screenshots:

http://img155.imagevenue.com/loc397/..._122_397lo.jpghttp://img156.imagevenue.com/loc48/t...3_122_48lo.jpg

even after I click on "Sign Application" button and then the software restarts itself the message appears again.

Please tell me how can I fix this ?

Thanks in advance.

rexxxxx 04-10-2010 15:55

all is disabled - there is no problem with connection to the server. The server says that everything is signed. And after restart it is the same. :(


http://img5.imagevenue.com/loc533/th..._122_533lo.jpg

rexxxxx 04-10-2010 16:47

it is not infected in any way - and it is like that on any system I try it. the systems are 100% virus free.

riders4siam 04-10-2010 17:50

are you connected with the net when you click the "Sign Application"? you should be connected to the net

rexxxxx 04-10-2010 19:09

yes I am connected to the Internet.

Andra 04-10-2010 23:24

your dongle SN ?


br,

rexxxxx 04-10-2010 23:48

@Andra: Am I allowed to share SN information on public in the forum ?
I want to send it by PM, but system doesn't let me to send you PM !
Please tell me what to do !

Andra 04-11-2010 01:12

YES , no problem

br,

rexxxxx 04-11-2010 09:13

The Serial Number is: C0806D89

rexxxxx 04-12-2010 09:27

Any solution ? Please MX key support - help me out !

rana00 04-12-2010 09:43

Quote:

Originally Posted by rexxxxx (Post 5692466)
Hello,

I have a problem with MX key - it keeps giving "Sign Application" error even after using the Sign Application button in the MobileEx software.

Here are the screenshots:

http://img155.imagevenue.com/loc397/..._122_397lo.jpghttp://img156.imagevenue.com/loc48/t...3_122_48lo.jpg

even after I click on "Sign Application" button and then the software restarts itself the message appears again.

Please tell me how can I fix this ?

Thanks in advance.


if net slow
u can't sing

rexxxxx 04-12-2010 09:45

the net is not slow - everything goes ok until restart of the software.

X-TRA 04-12-2010 09:46

yes i have also face this problem of sign app what this
every time its say for sign app what to do
just only show this on exe
Starting application sign request ...
Connecting server [ca.mxkey.biz] OK, secure logged in.
but failed to open any module


Serial: C0803D2F

mtlmiki 04-12-2010 09:46

same problem.not sign application

468492DF 04-12-2010 09:48

me too , cann't sign application


All times are GMT +1. The time now is 07:12.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -

Page generated in 0.28011 seconds with 5 queries

SEO by vBSEO