GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Mastertools

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2011, 13:21   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,770
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,871
Donate money to this user
Thumbs up Spice s5 Faild flash in dragon Sucess in Master


Hallo Friends Today i resived One dead spice s5 phone
I will try Dragon to flash but always falid to read info and flash
But i will try Mastertool With in mints i will sucess without any error
i know without proof No one believe me K i have Video proof






http://www.youtube.com/watch?v=MPcPfJqqvY8

Chak this video

More Proof Here:
1. ****One More Proff Why Master IS Best****
2. ****Here r Proff For All Why Master Tool is Best****


Wbr
Azeem

Last edited by .::AZEEM::.; 05-19-2011 at 17:20.
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to .::AZEEM::. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-18-2011, 13:25   #2 (permalink)
Product Supporter
 
PUNEET5154's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: INDIA/CHINA/HONGKONG
Age: 27
Posts: 2,568
Member: 1023528
Status: Offline
Sonork: 100.1594367
Thanks Meter: 1,338
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by .::AZEEM::. View Post
Hallo Friends Today i resived One dead spice s5 phone
I will try Dragon to flash but always falid to read info and flash
But i will try Mastertool With in mints i will sucess without any error
i know without proof No one believe me K i have Video proof





Chak this video


Wbr
Azeem

No Doubt Master is Alwayz Rocks

Br.
Puneet5154
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to PUNEET5154 For This Useful Post:
Old 05-18-2011, 13:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Gpg Mobiles THALASSERY KERALA
Age: 39
Posts: 6,448
Member: 351924
Status: Offline
Sonork: 100.1674275
Thanks Meter: 12,328
brother @.::AZEEM::.
dragon which error give u?
canu show me?
  Reply With Quote
Old 05-18-2011, 13:51   #4 (permalink)
Product Supporter
 
PUNEET5154's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: INDIA/CHINA/HONGKONG
Age: 27
Posts: 2,568
Member: 1023528
Status: Offline
Sonork: 100.1594367
Thanks Meter: 1,338
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by SHIJILFONOTLY View Post
brother @.::AZEEM::.
dragon which error give u?
canu show me?
Pls Check Video

Br.
Puneet5154
  Reply With Quote
Old 05-18-2011, 13:56   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,770
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,871
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by SHIJILFONOTLY View Post
brother @.::AZEEM::.
dragon which error give u?
canu show me?

When press Readinfo Project id not found
When flashing Time Faild to set MTK_DA_MEM_CMD
I will do all pasible ways Chak video
  Reply With Quote
Old 05-18-2011, 14:06   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 30
Posts: 24,540
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 23,552
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by .::AZEEM::. View Post
When press Readinfo Project id not found
When flashing Time Faild to set MTK_DA_MEM_CMD
I will do all pasible ways Chak video

next time use the baudrate 921600 not 115200 with low baudrate you always face same problem , for checking choose the 115200 baudrate from master box and try again i am sure you will also get same problem using master box ,

about boot loader you can see boot loader in box software use same boot loader , for more info check both boxs software folder you will get the ans clear from there

any way thanks and happy to see you as a team leader

Last edited by Faheem Anjum; 05-18-2011 at 14:14.
  Reply With Quote
Old 05-18-2011, 14:28   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,770
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,871
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Faheem Anjum View Post
next time use the baudrate 921600 not 115200 with low baudrate you always face same problem , for checking choose the 115200 baudrate from master box and try again i am sure you will also get same problem using master box ,

about boot loader you can see boot loader in box software use same boot loader , for more info check both boxs software folder you will get the ans clear from there

any way thanks and happy to see you as a team leader
Im already think u Sys change Baudrate
im sys Before i will try all pasible ways
K as u satified Chak this video this time also Dragon faild Master do Flash
If u don't belive me pls come with my tv than chak it ur self


Chak this Video
  Reply With Quote
Old 05-18-2011, 14:43   #8 (permalink)
No Life Poster
 
uttam4u2002's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: India
Posts: 1,672
Member: 523972
Status: Offline
Sonork: 100.1596548
Thanks Meter: 1,134
Good work brother, Master Box is The Master of china mobiles.
  Reply With Quote
Old 05-18-2011, 15:01   #9 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 31
Posts: 1,718
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,923
Quote:
Originally Posted by Faheem Anjum View Post
next time use the baudrate 921600 not 115200 with low baudrate you always face same problem , for checking choose the 115200 baudrate from master box and try again i am sure you will also get same problem using master box ,

about boot loader you can see boot loader in box software use same boot loader , for more info check both boxs software folder you will get the ans clear from there

any way thanks and happy to see you as a team leader
well for spd u can say baudrate matters but for mtk baudrate not matter.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to FasGsm For This Useful Post:
Old 05-18-2011, 16:48   #10 (permalink)
No Life Poster
 
akhil_bbsr's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: MOBILE SOFTZONE BHUBANESWAR IN
Posts: 3,373
Member: 271478
Status: Offline
Sonork: 1590868
Thanks Meter: 1,003
WHAT I KNOW IS THAT IN MTK CPU THERE IS NO NEED baudrate. ONLY MATER IS BOOT , IF INTERNAL ROM BOOT DONT WORK IN DRAGON IF OTHER TOOLS CAN BOOT THEN NEED TO CHECK DRAGON TEAM. MASTER TOOL BOX IS BOOTING LATE BUT IT WORKS.NO SINGLE CHINA BOX IS COMPLETE.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to akhil_bbsr For This Useful Post:
Old 05-19-2011, 04:55   #11 (permalink)
No Life Poster
 
GPGDragon Help's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: china
Age: 28
Posts: 2,954
Member: 1428349
Status: Offline
Sonork: 100.1597111
Thanks Meter: 13,130
Change the boot to 3.8484 after flash

MTK 6205 boot 3.484 good support flash
  Reply With Quote
Old 05-19-2011, 07:47   #12 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,770
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,871
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by GPGDragon Help View Post
Change the boot to 3.8484 after flash

MTK 6205 boot 3.484 good support flash
Hallo Bro zhulianqi nice to see u here
i will try this method not sucess im sys before I will try all pasible Way
We don't blame any product Couse we know what is Project work
just this phone can't sucess Dragon than i will post with proof
Still im hold this mobile if any more testing pls Always welcome

i will try one more time ur method but not sucess chak this video ....
Attached Files
File Type: rar Dragon help.rar (159.1 KB, 141 views)
  Reply With Quote
Old 05-19-2011, 08:36   #13 (permalink)
No Life Poster
 
GPGDragon Help's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: china
Age: 28
Posts: 2,954
Member: 1428349
Status: Offline
Sonork: 100.1597111
Thanks Meter: 13,130


after flash put the mobile power on pic in here
  Reply With Quote
Old 05-19-2011, 08:41   #14 (permalink)
No Life Poster
 
.::AZEEM::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: I N D I A
Posts: 3,770
Member: 336212
Status: Offline
Sonork: 100.1585000
Thanks Meter: 4,871
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by GPGDragon Help View Post


after flash put the mobile power on pic in here
K here is tha Image and video after compleate flash with mastertool

Attached Files
File Type: rar Proof.rar (123.2 KB, 35 views)

Last edited by .::AZEEM::.; 05-19-2011 at 14:54.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::AZEEM::. For This Useful Post:
Old 05-19-2011, 08:57   #15 (permalink)
No Life Poster
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Gpg Mobiles THALASSERY KERALA
Age: 39
Posts: 6,448
Member: 351924
Status: Offline
Sonork: 100.1674275
Thanks Meter: 12,328
Quote:
MTK 6205 boot 3.484 good support flash
did u try this boot while flashing?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 10-14-2017 20:29
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 01-03-2015 05:41
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
need to flash 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-16-1999 13:20
Lock 2 in nokia 51xx/61xx Pablo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-31-1999 05:35

 



All times are GMT +1. The time now is 00:36.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.46741 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO