GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2006, 10:44   #1 (permalink)
Freak Poster
 
i_am_rocky's Avatar
 
Join Date: May 2004
Age: 39
Posts: 439
Member: 64311
Status: Offline
Thanks Meter: 110
any one can u pls help me out of this w550???


I got three w550i white screen problem...i tryed to flash it fist with HWK but after flash it was showing gdfs courrupted...then i purchased cruiser and flash them like what leads threads showing out of these three sets 1 ok now but one still having problem of please wait i m tired of all efforts is there any perfact way to solve this problem..after my all eforts done its not able to unlock in cruiser its giving me following errors......any one can help me thanx
Attached Images
File Type: png 123.PNG (41.5 KB, 32 views)
  Reply With Quote
Old 02-24-2006, 11:04   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Lead's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Age: 48
Posts: 3,292
Member: 1841
Status: Offline
Thanks Meter: 468
Turn off the Analyze configuration checkbox when booting and make a GDFS backup via the Read ARM function.
Then post the backup file here and I'll take a look at it.
  Reply With Quote
Old 02-24-2006, 14:16   #3 (permalink)
Freak Poster
 
i_am_rocky's Avatar
 
Join Date: May 2004
Age: 39
Posts: 439
Member: 64311
Status: Offline
Thanks Meter: 110
Thanx for reply

Every time i am trying read ARM its stop at 13 and giving error shown in screen shot...same is happening with other set too...but still its giving back up fine of about 2.90 mb ...to me its not a full backup..do i post it still?..thanx for help
  Reply With Quote
Old 02-24-2006, 15:18   #4 (permalink)
Freak Poster
 
i_am_rocky's Avatar
 
Join Date: May 2004
Age: 39
Posts: 439
Member: 64311
Status: Offline
Thanks Meter: 110
sorry forgot to attach image

sorry forgot to attach image
Attached Images
File Type: png 1234567.PNG (54.4 KB, 20 views)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help me out of this confusion!!!!!!!!! djsam LG 0 02-18-2010 14:46
Why this problem pls help me out! Shantobhai UST Pro II 6 06-17-2009 16:53
::Mr HACKER can u help me out in this KE970:: usman_ali FuriousGold 6 05-11-2009 17:04
can anyone help me out in this unlock-king Cruiser Suite 3 04-05-2008 19:19
Can Any1 HELP Me Out Of This Problem ! roy_ka_arena Nokia Multimedia 2 03-23-2006 04:54

 



All times are GMT +1. The time now is 07:50.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31293 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO