GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2007, 12:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: inside nokia tuning plant
Age: 42
Posts: 387
Member: 48980
Status: Offline
Thanks Meter: 7
boot problem


i have cruiser with uc-10 cable i diddnt know whats the problem..

i cant boot model w810,z520i,k800i
but i can boot k610 k750i and others...whats this problem??

im sure its not the unit becoz ive used other box the phone above booting.

ive used other pc its the same...but if its cable? why i can boot other???
pls help cruiser teamm..
  Reply With Quote
Old 08-28-2007, 07:11   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: lishuiChina
Posts: 50
Member: 537680
Status: Offline
Thanks Meter: 6
send youre box back for inspection
  Reply With Quote
Old 08-29-2007, 04:58   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: inside nokia tuning plant
Age: 42
Posts: 387
Member: 48980
Status: Offline
Thanks Meter: 7
i want to know first the problem befor il have to send this back
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w810 boot problem or cable problem noktune_win Cruiser Suite 2 08-23-2007 01:56
GD 87 ERASED BOOT problem Digitec Panasonic 0 04-18-2004 22:50
LG B1300 bootting problem Porter LG 2 12-06-2003 10:59
6210 boot problem Murat Bekar Nokia Hardware & Hardware Repair 1 03-21-2003 12:18

 



All times are GMT +1. The time now is 13:52.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32450 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO