GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2005, 02:00   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 44
Posts: 1,727
Member: 105625
Status: Offline
Thanks Meter: 43
Bug in Cruiser? K750i sometimes very slow flashing

@Lead

Some K750i's are very slow when flashing. I upgrade them to W800i, and some of them flashes ARM in 5 minutes, while others are very slow and uses 20 minutes. I read somewhere about an other who experienced the same.

Could this be a bug in Cruiser?
  Reply With Quote
Old 07-06-2005, 02:22   #2 (permalink)
No Life Poster
 
muppet's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,033
Member: 42570
Status: Offline
Thanks Meter: 11
This has already been identified by Eerchant as a new flash chip in some phones which Cruiser is taking ages to flash. Post here
  Reply With Quote
Old 07-08-2005, 09:44   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Lead's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Age: 43
Posts: 3,302
Member: 1841
Status: Offline
Thanks Meter: 467

If your phone contains STmicro flash chip and contains red CID36 certificate and you want to flash it by a brown CID36 flash file, you have to convert it to brown first.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
any solution for SC very slow flashing bingo_888 Smart-Clip 2 08-04-2008 08:49
6300 very slow flashing by servis cable. Why ? hard MT-BOX 15 01-04-2008 12:12
Bugs in Cruiser 2.00 Beta gorbulas Cruiser Suite 12 01-13-2005 06:36
Maybe a bug in cruiser 1.0 samark Cruiser Suite 5 12-31-2004 09:10

 



All times are GMT +1. The time now is 08:02.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23226 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO