GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-08-2005, 13:14   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 16
Member: 155597
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Faulty cable? GDFS related errors

When I connect with some phones with a 4in1 fighter cable, I cant remember exact error but I get GDFS access errors or something when attaching phones.

It works fine uploading CS applet etc and with a COM cable.

Is this because USB cable is faulty or it's just the software's problem handling USB?

wbr
  Reply With Quote
Old 09-08-2005, 22:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
muppet's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,033
Member: 42570
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Problem with your cable

It's been reported before, search for posts by evan_silbert about it.

Taking apart your cable and resoldering it fixes it.
  Reply With Quote
Old 09-08-2005, 23:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
rjsoo7's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Belgium - SYRIA
Posts: 537
Member: 39014
Status: Offline
Thanks Meter: 7
u may try to lower the baude rate

I faced the same problem , I lowered the baude rate to overcome this
problem.

I was having error when trying to unlock RSA
or customizing the phone.


Hope this may help


BR
  Reply With Quote
Old 09-09-2005, 02:35   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 16
Member: 155597
Status: Offline
Thanks Meter: 0
lowering baude rate didnt help for some phones. so i guess i'll try resoldering the connector bit.

thnx a lot guys for a help
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
G60 faulty cable and Unibox cables bungle_uk Infinity-Box 13 05-25-2005 20:23
3210 Cable problem related 1N4002 Invisible UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 7 10-19-2004 14:46
Is This A Faulty Cable Monkey_Zu Twisterflasher 3 06-09-2004 09:42
Faulty cables 9210 Essential GSM Griffin 9 05-26-2004 02:27
Have I got a faulty cable? laurentl Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 01-09-2003 22:48

 



All times are GMT +1. The time now is 23:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21175 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO