GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2005, 16:30   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 259
Member: 38888
Status: Offline
Thanks Meter: 50
J200i problem !!!!!


HI all! Cruiser flash the phone successful, but after that in the place of the letters there are arrows, squares, and another simbols. I think that is wrong flash type. I tried to flash it with any flash type R1B, and R1C, but stil the same. May be it is R2C, or R2B, but it is missed in the support area . Have anybothy solution for that?
  Reply With Quote
Old 06-08-2005, 16:35   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 44
Posts: 105
Member: 150666
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Yes, i also have same problem here, i thought maybe the firmware have some problem!
hope some one can help here!

BR.,

Growell Team
  Reply With Quote
Old 06-08-2005, 16:56   #3 (permalink)
Product Manager
 
haider's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Bangladesh / France
Age: 40
Posts: 1,033
Member: 43368
Status: Offline
Sonork: 100.1584138
Thanks Meter: 191
Same problem i flash the phone successful (type R1B, and R1C), but can't power on.
  Reply With Quote
Old 06-08-2005, 17:11   #4 (permalink)
Freak Poster
 
volmax®'s Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Global Trend Tele(KLANG)
Posts: 208
Member: 136609
Status: Offline
Thanks Meter: 3
u all can try flash this file into your phone
'J200i_World_Generic_NOT_TESTED.ARM'

then to Cruiser team
pls check this file
'J200c_China_CXC125975_R1C.ARM'
coz after i flash to J200 phone dun have chinese wording
and i use EMMA II to detect and it show english version not chinese.

BR
  Reply With Quote
Old 06-08-2005, 21:17   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Lead's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Age: 47
Posts: 3,292
Member: 1841
Status: Offline
Thanks Meter: 468
R2B flashes will appear in the support area soon. R2 firmwares should not be downgraded to R1.
  Reply With Quote
Old 06-09-2005, 08:09   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 259
Member: 38888
Status: Offline
Thanks Meter: 50
10x Lead! I'll be happy!
  Reply With Quote
Old 06-29-2005, 20:23   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2002
Location: Enschede, The Netherlands
Age: 36
Posts: 333
Member: 8594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
@Lead:

Can you please upload R2B flashes to support area? I need them too... Thank you!

EH
  Reply With Quote
Old 06-30-2005, 07:53   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2002
Location: Enschede, The Netherlands
Age: 36
Posts: 333
Member: 8594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
I noticed another problem with J200i: the phone doesn't always power on after any operation with fighter cables, resulting in 'dead' phone. Solution is to use simple serial cable and unlock it again. Now phone will power on and after shutting it down normally everything works fine.

EH
  Reply With Quote
Old 06-30-2005, 07:57   #9 (permalink)
No Life Poster
 
muppet's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,033
Member: 42570
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by ErlanH
I noticed another problem with J200i: the phone doesn't always power on after any operation with fighter cables, resulting in 'dead' phone. Solution is to use simple serial cable and unlock it again. Now phone will power on and after shutting it down normally everything works fine.

EH
These phones are based on the Z200, the Z200 has the same problem where sometimes you end up with a "dead" phone. The solution is to power the phone off if it turns on, rather than just pull the cable out.

There's a good post by evan_silbert about Z200 unlocking, the same will apply to the J200i
  Reply With Quote
Old 06-30-2005, 08:42   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2002
Location: Enschede, The Netherlands
Age: 36
Posts: 333
Member: 8594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Yes, I am aware of that. But with fighter cable the phone doesn't power on automatiacally after unlocking, so I can't power it off and then the phone is 'dead'. With a simple serial cable it does power on: after power off it is alive again.
Just thought I would post it here, because I hear more ppl having problems with 'dead' j200. Using a simple serial cable instead of fighter cable can bring it back to live for some ppl...

EH
  Reply With Quote
Old 07-02-2005, 16:40   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Age: 39
Posts: 8
Member: 132576
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Lead:

Can you please upload R2B flashes to support area? I need them too... Thank you!
  Reply With Quote
Old 07-02-2005, 18:43   #12 (permalink)
Freak Poster
 
djawir's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Purwokerto, ID
Age: 37
Posts: 306
Member: 39539
Status: Offline
Thanks Meter: 63
i have j200i with blank lcd after flash its work good but after 1 hour its back with lcd blank again. then try reflash phone again but still lcd blank
  Reply With Quote
Old 07-07-2005, 12:50   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: Z3x
Posts: 247
Member: 98342
Status: Offline
Sonork: 1641338
Thanks Meter: 17
same problem with my j200i phone can power on but blank lcd, any solution for that
  Reply With Quote
Old 07-29-2005, 17:37   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Holland China Brazil
Age: 38
Posts: 3,796
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 306
just reflash with UFS and try it
Uncheck Exit Boot
Select Appropriate Con File
Select Appropriate Fix File
Select Appropriate Cust File

Flash MCU + Cust
Then Select Z200 as a Model & Do Unlock & Then Init Secblk .
__________________________________________________ __
i use this method its working 100%
BR
Kashif Khan
  Reply With Quote
Old 10-12-2005, 23:33   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Age: 40
Posts: 125
Member: 78018
Status: Offline
Thanks Meter: 4
that model of repairing in my case do not work, i have j 200 who is f***d up with virgin cust file before about 2 months. I by it. I was read backup from phone before start unlocking, it was my 1rst.

Try-ed with converted flash bin2ufs ->phone power up only with autoignition serial cable when remake crcs, give screen charging, when pres power Death

Try-ed with all flashes from ufsx support area -> same sh*t

Try-ed with cruiser -> nothing hapen's

only one solution now is to try with zuleas USB-Smart i will post results but first i have to find j200 arm flash

that's my eXpiriance...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
acount id problem.help uregent plz [SOLVED] dani2080 PolarBox 3 2 03-29-2010 13:46
J200i Restrat Problem Ja\/\/aD Sony Ericsson 30 05-28-2006 01:28
j200i problem later flash erayturkoglu MT-BOX 1 05-18-2006 16:08
J200i Problem in Unlocking fateh76dz FuriouS II 8 08-17-2005 22:21
j200i charging problem sanjeev_in Sony Ericsson Hardware Repair 4 04-01-2005 12:42

 



All times are GMT +1. The time now is 16:06.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42107 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO