GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2008, 18:49   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,023
Member: 534777
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Server Connection Error

Hi i have a SONY ERICSSON W910i for unlocking.

sent me my user id and password for the credits.

i read the DOCUMENTATION in the SE FULL UNLOCKER SOFTWARE and appropriately followed the instructions for unlocking, but i'm having problems connecting to your SERVER.

This is what appears on the screen:

Code:
  17:30:27  SE Full Unlocker v2.12 by Cruiser Team
  17:30:27  Initializing...
! 17:30:27  1. Please see the documentation first (a PDF installed with the application)
! 17:30:27  2. Make sure the appropriate phone modem drivers are installed
! 17:30:27  3. Fill in the connection settings under settings tab
! 17:30:27  4. Turn the phone ON
! 17:30:27  5. Connect the phone…
  17:33:57  Connecting via SEMC WMC Device (COM8, COM7)…
  17:33:57  Starting communication...
  17:33:57  Communicating with server…
E 17:34:01  Server error
! 17:34:01  Try again in a few minutes
E 17:34:01  Login to server failed
E 17:34:01  Error: 0x56BBB28E
E 17:34:01  Failed!
! 17:34:01  Please disconnect battery and cable from the phone!
! 17:34:01  To report errors right-click this window
In inputting my PASSWORD under the "SETTING" tab of the software, i only entered the password given by my reseller and saved the changes.

I already have normal cruiser credits which server correctly gives the right credit info when i try to read the credit info. my user name for the normal credit is different from the one given for the supreme credit.

WHAT DO I DO AS I HAVE MY CUSTOMER PUTTING PRESSURE ON ME. THANX

Last edited by Mainboard; 07-23-2008 at 21:01. Reason: no ad
  Reply With Quote
Old 07-23-2008, 21:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Mainboard's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,995
Member: 25671
Status: Offline
Thanks Meter: 719
"Login to server failed" this error means wrong password, contact your logs reseller for help with your account.
  Reply With Quote
Old 07-24-2008, 09:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,023
Member: 534777
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Server Connection Error.

Quote:
Originally Posted by Mainboard View Post
"Login to server failed" this error means wrong password, contact your logs reseller for help with your account.
thanx. have sent a mail to my reseller and to cruiserloginfo@yahoo.com so expect this to be fixed shortly.

Do consider adding a feature in SE FULL UNLOCKER to help users retrieve credit info before proceeding to carry out the unlocking.

thanx and best regards.

Last edited by Mainboard; 07-24-2008 at 10:40.
  Reply With Quote
Old 07-24-2008, 10:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Mainboard's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,995
Member: 25671
Status: Offline
Thanks Meter: 719
Contact only your reseller, because only your reseller can check your account.
  Reply With Quote
Old 07-24-2008, 16:07   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,023
Member: 534777
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Please Correct This!!!!

Quote:
Originally Posted by Mainboard View Post
Contact only your reseller, because only your reseller can check your account.
Sure have contacted my reseller.

Noticed something in your documentation for SE FULL UNLOCKER.

In the instructions to input the user's details, you state in the documentation to input "username" but in the information in the SE FULL UNLOCKER software, under "settings" and "info" tabs, it asks you for password.

now my concern is which of the details exactly is to be inputted. USERNAME OR PASSWORD???

I HAVE ATTACHED A COPY OF THE SE FULL UNLOCKER DOCUMENTATION THAT CAME WITH YOUR SOFTWARE FOR YOUR VERIFICATION.

THANX
  Reply With Quote
Old 07-24-2008, 16:47   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Mainboard's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,995
Member: 25671
Status: Offline
Thanks Meter: 719
Are you sure wasn't looking in D-Unlocker manual instead of SE Full Unlocker manual? Anyway input what you can input, so if you see password, enter password.
  Reply With Quote
Old 07-25-2008, 12:47   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,023
Member: 534777
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Quote:
Originally Posted by Mainboard View Post
Are you sure wasn't looking in D-Unlocker manual instead of SE Full Unlocker manual? Anyway input what you can input, so if you see password, enter password.
Sorry it's not D-unlocker manual. i haven't used that software before. i use 07 cruiser dongle.

i attempted uploading a copy of your manual for you to verify but i keep getting errors.

anyway, my reseller tells me he's forwarded my issue to you for it to be fixed so i hope it's done pretty early. thanx
  Reply With Quote
Old 07-25-2008, 13:57   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Mainboard's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,995
Member: 25671
Status: Offline
Thanks Meter: 719
I already wrote, look on application and enter what application ask you in Settings.
  Reply With Quote
Old 07-26-2008, 13:58   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,023
Member: 534777
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Quote:
Originally Posted by Mainboard View Post
I already wrote, look on application and enter what application ask you in Settings.
Reseller says he has forwarded the issue to you. can i try or i'd have to wait for a notification by mail to do so.

keep up the good work.
  Reply With Quote
Old 07-26-2008, 16:55   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Mainboard's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,995
Member: 25671
Status: Offline
Thanks Meter: 719
There is no issue at all.

I already wrote, look on application and enter what application ask you in Settings.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SCard update Server connection error norshankh Smart-Clip 6 08-29-2007 07:35
Server connection error aplauz Scout 2 08-23-2007 12:43
Server connection error..... chip_2000 Smart-Clip 5 06-07-2006 10:06

 



All times are GMT +1. The time now is 19:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31795 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO