GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-08-2005, 14:45   #1 (permalink)
No Life Poster
 
UnlockBR's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Sao Paulo - BRAZIL
Age: 40
Posts: 1,533
Member: 26751
Status: Offline
Thanks Meter: 2
T610 flashing ARM problem

Connecting via Fighter USB Cable...
Powering on the phone...
Baseband chip ID: 0x5B08
Protocol version: 2.1
Trying CID29 applet...
Sending applet prologue...
Sending applet body...
RSA protection feature ACTIVE.
Time spent entering bootstrap: 3s
Initializing phone hardware...
Baudrate = 230400Bd
Defeating RSA protection...
Defeated!
Phone hardware initialized OK
Firmware: T610 US2 R6C005 [CXC125571]
Flash file: "T610_TAE_Standard_CXC125562_R6C005.ARM.flp"
Waiting for flash file to load...
Sending ARM init applet...
Sending ARM flash applet...


Script error: Timeout [5.02.34]

I cleaned contacts, reduced speed, rebooted my PC, and this phone gives me always this error... :S

It's a T618 and I am converting it to T610. AVR and GDFS went fine...

BR,
  Reply With Quote
Old 09-08-2005, 20:57   #2 (permalink)
No Life Poster
 
muppet's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,033
Member: 42570
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Try using a different cable.
  Reply With Quote
Old 09-08-2005, 23:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
UnlockBR's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Sao Paulo - BRAZIL
Age: 40
Posts: 1,533
Member: 26751
Status: Offline
Thanks Meter: 2
tks muppet.

Worked
  Reply With Quote
Old 09-09-2005, 10:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
FilipLudvik's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: between New Zealand - Canada
Age: 32
Posts: 2,514
Member: 135110
Status: Offline
Thanks Meter: 302
I have same problem:

Version 5.02 ready!
Connecting via Fighter USB Cable...
Powering on the phone...
Baseband chip ID: 0x5B08
Protocol version: 2.1
Trying CID29 applet...
Trying CID27 applet...
RSA protection feature inactive.
Bypassing authority check...
Initializing phone hardware...
Baudrate = 115200Bd
Phone hardware initialized OK
Firmware: T610 EMEA2 R6B004 [CXC125573]
Flash file: "T610_TAE_CXC125562_R6B004.ARM.flp"
Waiting for flash file to load...
Sending ARM init applet...
Sending ARM flash applet...
Terminating flash applet...
Failed!
All threads terminated.
Connecting via Fighter USB Cable...
Powering on the phone...
Baseband chip ID: 0x5B08
Protocol version: 2.1
Trying CID29 applet...
Trying CID27 applet...
RSA protection feature inactive.
Bypassing authority check...
Time spent entering bootstrap: 25s
Initializing phone hardware...
Baudrate = 115200Bd
Phone hardware initialized OK
Firmware: T610 EMEA2 R6B004 [CXC125573]
Flash file: "T610_EMEA2_CXC125573_R6B004.AVR.flp"
Waiting for flash file to load...
Sending flash applet...
Baudrate = 115200Bd
Programming flash...
Time: 00:12:12
Flash process done.
Flash file: "T610_TAE_CXC125562_R6B004.ARM.flp"
Waiting for flash file to load...
Sending ARM flash applet...
Baudrate = 115200Bd
Sending ARM software...

Script error: Timeout [5.02.34]

Cable is OK, tested with P900, P910i, another T610, K700i.
DSS-25 not working with T610.
  Reply With Quote
Old 10-27-2005, 13:59   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Zaihtam's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 0x001FD00
Age: 36
Posts: 1,286
Member: 98572
Status: Offline
Thanks Meter: 37
I have encauntered this kind of problem,

I cannot flash modem area using UFS, ARM area usingUSB SMART, And Cruiser.

it's not on a single phone but every t610 cannot flash. i think it's PC compatibility. when using other PC it's ok.

i still trying to solve this problem. it's not cable problem since i use same cable on other computer.

and the computer is also clean install. this is a weird problem.

am i have a bad luck on t610?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flashing ARM t68 T610 problem.... gacek Sony Ericsson 1 06-04-2006 12:04
Problem Flashing ARM on T610 Nizze Cruiser Suite 20 01-18-2006 02:11
T610 Flashing ARM problem Zaihtam Cruiser Suite 1 12-13-2005 09:51
T610 problem to bypass authority check and to Flash ARM... Burnt Cobba Sony Ericsson Hardware Repair 0 11-01-2005 14:01
I can't flash arm in T610 free1981Hell Sony Ericsson 8 10-29-2004 21:57

 



All times are GMT +1. The time now is 21:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21953 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO