GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-30-2007, 08:12   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 41
Posts: 329
Member: 88996
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Target CPU mismatch


why can't flash w200 only show me this Target CPU mismatch
  Reply With Quote
Old 06-01-2007, 17:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
hoang's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: HTC Codes - Javacard
Age: 38
Posts: 1,979
Member: 10485
Status: Offline
Sonork: 100.66876
Thanks Meter: 389
yes, same my problem Target CPU mismatch
Use setool flash + unlock ok!

or this DB2012 need server for flashing???
  Reply With Quote
Old 06-01-2007, 21:31   #3 (permalink)
No Life Poster
 
badillo's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mexico
Age: 35
Posts: 1,100
Member: 57203
Status: Offline
Thanks Meter: 227
Quote:
Originally Posted by hoang View Post
yes, same my problem Target CPU mismatch
Use setool flash + unlock ok!

or this DB2012 need server for flashing???
this forum is for cruiser not for other tools
  Reply With Quote
Old 06-01-2007, 23:04   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,588
Wait for next release, we will add it very shortly.
  Reply With Quote
Old 06-01-2007, 23:11   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: albania
Age: 47
Posts: 763
Member: 22586
Status: Offline
Thanks Meter: 36
@Mizar

At least, Lead is back to the team. We can feel it.

Give online payed update to old -06 Dongles, please.

It will make us happy

BR
Mike
  Reply With Quote
Old 06-01-2007, 23:16   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,588
Quote:
Originally Posted by doctormike View Post
@Mizar

At least, Lead is back to the team. We can feel it.

Give online payed update to old -06 Dongles, please.

It will make us happy

BR
Mike
Thank you. This we unfortunately cannot. But there are new interesting things coming that I am sure our customers will appreciate.
  Reply With Quote
Old 06-02-2007, 07:37   #7 (permalink)
No Life Poster
 
hoang's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: HTC Codes - Javacard
Age: 38
Posts: 1,979
Member: 10485
Status: Offline
Sonork: 100.66876
Thanks Meter: 389
Quote:
Originally Posted by badillo View Post
this forum is for cruiser not for other tools
I just compair to know this phone is OK for sure!
Understand?
  Reply With Quote
Old 06-02-2007, 07:38   #8 (permalink)
No Life Poster
 
hoang's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: HTC Codes - Javacard
Age: 38
Posts: 1,979
Member: 10485
Status: Offline
Sonork: 100.66876
Thanks Meter: 389
Quote:
Originally Posted by Mizar View Post
Wait for next release, we will add it very shortly.
Thanks, waiting for new update coming soon!
  Reply With Quote
Old 06-02-2007, 08:39   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,588
Quote:
Originally Posted by hoang View Post
Thanks, waiting for new update coming soon!
New version of Cruiser+ v11.03 has just been released. Please check this thread:

http:///vbb/showthread.php?t=408478

  Reply With Quote
Old 06-11-2007, 06:15   #10 (permalink)
No Life Poster
 
hooi76's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: In front of my computer
Posts: 1,594
Member: 7741
Status: Offline
Thanks Meter: 111
Hi Mizar, is W200 flashing coz problem with this new version? Will the phone dead?
  Reply With Quote
Old 06-26-2007, 05:40   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2005
Age: 38
Posts: 93
Member: 118190
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by hoang View Post
yes, same my problem Target CPU mismatch
Use setool flash + unlock ok!

or this DB2012 need server for flashing???
i flash 1 of it ok with server


i think have to flash with server ,cos i tried all without server but not work ,at last i solve it tru server ,
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pleaaaase help w300i error target cpu mismatch after unlock trentini Cruiser Suite 1 12-03-2007 22:53
K750i CID 52 Target CPU mismatch umarfarouq Cruiser Suite 6 11-01-2007 16:55
Target CPU mismatch peter0206 Cruiser Suite 10 10-19-2007 13:50
w200i Target CPU mismatch cruiser v11.05 gn02305657 Cruiser Suite 7 08-07-2007 14:45
Target CPU mismatch w200i (orange) bobbel Cruiser Suite 2 06-28-2007 20:36

 



All times are GMT +1. The time now is 01:42.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35402 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO