GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2006, 15:36   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mint centre's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: work
Age: 2
Posts: 907
Member: 195993
Status: Offline
Sonork: 100.1653595
Thanks Meter: 120
W810 No Network After Unlock!!!

help,unlocked the w810 on cruiser using ver 9.72-
now no network on any sim!!!

any assistance plz...


THE KOP.
  Reply With Quote
Old 06-06-2006, 16:23   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mobilextreme's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: In a Ganja plant!
Age: 29
Posts: 1,051
Member: 91298
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Hmm...

Something smells fishy.

I had same problem yesterday but it turned out to be the customers sim card.

Check if its barred, check band selection, if not check phone information - see what bands are enabled to select and what band is being used.

Finally - if no go, can you post what you did exactly.

br,
Danny.
  Reply With Quote
Old 06-06-2006, 23:18   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Blitzkrieg_Hop's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Belo Horizonte - MG - Brazil
Age: 31
Posts: 298
Member: 199739
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Did a w810 some day, killed tryed to flash it and could not make it survive how should i do?
  Reply With Quote
Old 06-07-2006, 02:26   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 268
Member: 248353
Status: Offline
Thanks Meter: 3
search button is your best way
  Reply With Quote
Old 05-05-2007, 09:06   #5 (permalink)
Freak Poster
 
now_mobiles's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: india.coimbatore
Age: 37
Posts: 254
Member: 233492
Status: Offline
Thanks Meter: 93
Z530i full flash but no

Z530i full flash but no
Attached Images
File Type: jpg u.JPG (152.6 KB, 75 views)
  Reply With Quote
Old 05-05-2007, 09:14   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: India
Age: 25
Posts: 2,707
Member: 432364
Status: Offline
Thanks Meter: 266
Quote:
Originally Posted by The Kop View Post
help,unlocked the w810 on cruiser using ver 9.72-
now no network on any sim!!!

any assistance plz...


THE KOP.
Write gdfs file ( Select gdfs file as main sw )....



B.r.
Sunil.
  Reply With Quote
Old 05-05-2007, 13:08   #7 (permalink)
No Life Poster
 
MATRIX.REAL's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,518
Member: 202333
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Smile

try first to MASTER RESET PHONE .... if same write an readed gdfs from worked phone
and write it to this one .... will work as fine ...
  Reply With Quote
Old 09-17-2008, 05:06   #8 (permalink)
Freak Poster
 
shamveelahmed's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: home
Posts: 246
Member: 439853
Status: Offline
Thanks Meter: 31
irst: flash and try to write GDFS.
second: check antenna connector.
third: check Mini T-top (PA and RF IC)
fourth: check IC power.
If not ok change CPU, flash (if you can) ---> scrap ...
  Reply With Quote
Old 09-18-2008, 22:02   #9 (permalink)
No Life Poster
 
joe cellular's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Africa
Posts: 659
Member: 340957
Status: Offline
Thanks Meter: 65
im sure the phone is fixed or scraped by now
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W810 no signal after unlocking with cruiser akifsadique Cruiser Suite 11 05-29-2007 10:25
5110 No network after unlock with NokiaTool 0.34 kovbal Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-11-2002 10:20
5110 i no network after unlocking need help gsnbhagawan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 03-19-2002 18:02
MC939 no network after unlock Dream gsm Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 0 01-24-2002 22:35
No Network after unlocking ? Squesch Alcatel & TCL Old Models 3 10-17-2000 09:43

 



All times are GMT +1. The time now is 23:18.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33413 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO