GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Cruiser Team Products > Cruiser Suite

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2006, 14:22   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 36
Member: 358863
Status: Offline
Thanks Meter: 2
w810 no network coverage after unlock


i tried to repai the white screen w 810
i flashed normal but its ended with no network coverage
and it showing msg serious error
can anybody help me
pls
thanks in advance
  Reply With Quote
Old 10-16-2006, 16:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: Denmark
Age: 36
Posts: 694
Member: 6396
Status: Offline
Thanks Meter: 18
I've had a few W810i that lost GSM850, GSM1800 and GSM1900, and could only connect to GSM900 after unlock, check the Service Menu>Serviceinfo>Configuration and see what bands that are listed.
If this is the case, just flash full GDFS to the phone
  Reply With Quote
Old 10-16-2006, 17:08   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 36
Member: 358863
Status: Offline
Thanks Meter: 2
thanks
but i have the new problem
i can't flash file
it stuck at different %
i can flash main file
but not fs
also i feel some difficulty to attach phone
can u pls explain steps in gdfs flash
thanks any way
  Reply With Quote
Old 10-16-2006, 19:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
irfan99's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pakistan Peshawar
Age: 30
Posts: 1,161
Member: 242264
Status: Offline
Sonork: 100.1582011
Thanks Meter: 32
Arrow Hi

Remove rsa
direct unlock
flash fs
flash main
and customize fs

write gdfs
  Reply With Quote
Old 10-16-2006, 19:40   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: Denmark
Age: 36
Posts: 694
Member: 6396
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by irfan99 View Post
Remove rsa
direct unlock
flash fs
flash main
and customize fs

write gdfs
If you flash main you will lock RSA again, so write GDFS after unlock RSA and then write main
  Reply With Quote
Old 10-16-2006, 22:21   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 36
Member: 358863
Status: Offline
Thanks Meter: 2
is it possible to flash brown file when primary color is red
can anybody post gdfs flash file of w810 red cid 49


Quote:
Originally Posted by SubTen View Post
If you flash main you will lock RSA again, so write GDFS after unlock RSA and then write main
  Reply With Quote
Old 10-16-2006, 23:51   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: Denmark
Age: 36
Posts: 694
Member: 6396
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Just use this one:
http://www.mycruiser.org/cruiser/sup...FS_Brown49.rar
  Reply With Quote
Old 10-17-2006, 00:35   #8 (permalink)
Freak Poster
 
frostbite's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Age: 47
Posts: 400
Member: 58552
Status: Offline
Thanks Meter: 24
I had a same problem i just download the gdfs from support and flashed it after that it was fine.



1: Unlock RSA
2: Flash GDFS
3: Flash Main FW (or restore fw*)
4: Flash Raw FS
5: Customize FS
6: Shut Down FS

*If you restore FW then you dont need to do rest

1000% tested.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to frostbite For This Useful Post:
Old 10-17-2006, 13:06   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 36
Member: 358863
Status: Offline
Thanks Meter: 2
can u pls explain how to flash gdfs
since am new to cruiser pls explain step pls
Quote:
Originally Posted by frostbite View Post
I had a same problem i just download the gdfs from support and flashed it after that it was fine.



1: Unlock RSA
2: Flash GDFS
3: Flash Main FW (or restore fw*)
4: Flash Raw FS
5: Customize FS
6: Shut Down FS

*If you restore FW then you dont need to do rest

1000% tested.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jinto123 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No network coverage after flash & unlock lolly_pop Seking Server 18 10-24-2008 18:21
k550i no network coverage after unlock with furious hightechsquare FuriousGold 4 04-24-2008 21:14
Help, N70 no network coverage after unlock elgar HWK 5 09-20-2007 14:16
no network coverage after flashing gx17 sunnagar Sharp 6 04-07-2007 09:51
nokia2280 no network coverage after ... saiful2001 UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 1 08-30-2006 07:52

 



All times are GMT +1. The time now is 13:50.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.54715 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO