GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Forum Announcements and Support > Board, Server and Login Problems/Support

Board, Server and Login Problems/Support No GSM Technical or Off-Topic Posts Here !!, This Section for Forum & Login & Server Problems.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2017, 23:26   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2017
Location: Anaheim California
Posts: 82
Member: 2710649
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Unable to post


You must have 10 posts in order to post links. Your current post count is 4.



Im not trying to post links!!! im just trying to reply a simple reply and i cant do that why?...
  Reply With Quote
Old 05-04-2017, 00:14   #2 (permalink)
Super Moderator
 
MyGSM World's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: India
Posts: 11,016
Member: 1078689
Status: Offline
Sonork: 100.1626373
Thanks Meter: 2,635
Donate money to this user
Dear Friend,

If You Can't Reply So How Did You Make This Post As Reply?
__________________
Read The Rules Carefully!!!

WBR
MyGSM World.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to MyGSM World For This Useful Post:
Old 05-04-2017, 00:28   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2017
Location: Anaheim California
Posts: 82
Member: 2710649
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Edit:

i guess its working now
  Reply With Quote
Old 05-04-2017, 00:45   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2017
Location: Anaheim California
Posts: 82
Member: 2710649
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Im still having same issue for some reason ...
  Reply With Quote
Old 05-04-2017, 05:26   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Deepesh Sharma's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Incredible-India
Posts: 5,900
Member: 1301233
Status: Offline
Sonork: 100.1614172
Thanks Meter: 9,169
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Christina714 View Post
Im still having same issue for some reason ...
you need first 10post with out any spam after post 10 sucessfully,you able to post any link in this forum read carefully notice as you mention in above post#1
Code:
must have 10 posts in order to post links. Your current post count is 4
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Deepesh Sharma For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-11-2019, 11:05   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Location: US
Posts: 1
Member: 2919619
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I cant post in a certain thread. I keep getting a error that i need 10 posts tho post links but my message does not have any links.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 07:50.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21468 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO