GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > GPGIndustries Cables > GPG FBUS Cables - Simply Best FBus cables in World

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2009, 15:16   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ReyTech's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 38
Posts: 1,189
Member: 135945
Status: Offline
Thanks Meter: 61
Noia 2730 5pin cables dont work!

@MODS
I have a few nokia 2730 5 pin cables which dont connect to any box! i tried all the boxes, jaf, mt, universal, cyclone etc everything but nothing! and i even tried with the uni-adaptor to connect them to both MT & jaf but still nothing! can u tell me what is the problem? and i noticed the red wire is loose and not connected!
WBR
ReyTech.
  Reply With Quote
Old 11-19-2009, 16:32   #2 (permalink)
No Life Poster
 
adriano II's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 542
Member: 155242
Status: Offline
Thanks Meter: 82
my cabl 7 pin compo 8 and 10 rj and don't work
  Reply With Quote
Old 03-17-2010, 10:48   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: http://din-tech.blogspot.com
Posts: 187
Member: 23459
Status: Offline
Thanks Meter: 23
got sama problem here any solution?
  Reply With Quote
Old 03-17-2010, 19:05   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2010
Location: i dont know :D
Posts: 77
Member: 1261157
Status: Offline
Thanks Meter: 255
Quote:
Originally Posted by ReyTech View Post
@MODS
I have a few nokia 2730 5 pin cables which dont connect to any box! i tried all the boxes, jaf, mt, universal, cyclone etc everything but nothing! and i even tried with the uni-adaptor to connect them to both MT & jaf but still nothing! can u tell me what is the problem? and i noticed the red wire is loose and not connected!
WBR
ReyTech.

hi sir,

can u please tell me wich model of cables (gti,pro,normal) ?


GPG_SUPPORT
  Reply With Quote
Old 03-23-2010, 04:47   #5 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Sep 2007
Location: banjarmasin-indonesia
Posts: 47
Member: 588792
Status: Offline
Thanks Meter: 13
All my GTI cable for cable 2730 have 5 pin , and all dont connect to any box
  Reply With Quote
Old 03-23-2010, 07:54   #6 (permalink)
Product Manager
 
GPGIndustries's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: France,China,Dubai,Indonesia
Age: 37
Posts: 3,678
Member: 34016
Status: Offline
Sonork: 100.67372
Thanks Meter: 24,423
Few hundreds cables of very first stock had some problem. Cables is since few month without any problem.

Kindly return to your resseler for exchange to new one.

2730 JAF PRO on Yahoo! Video


br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noia 2730 5pin cables dont work! ReyTech GPG FBUS Cables - Simply Best FBus cables in World 2 11-19-2009 16:28
6681 5pin cable no work? ChinaMobile HWK 2 06-08-2006 07:19
c65 update. noname cable dont work fedjak S-Gold Based Phones 0 11-27-2004 17:47
Why My Bf Cable Dont Work? mujie BF, BG, TH, BHx Series 15 08-07-2002 00:22

 



All times are GMT +1. The time now is 14:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30705 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO