GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > GPGHardwares - World's Finest Hardware ever made > HWKBox - www.hwkbox.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2010, 20:31   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 21
Member: 756476
Status: Offline
Sonork: sr
Thanks Meter: 2
Thumbs up UFS Problem help me


My box is UFS-10 when i run UFS3 Tools v2.69 beta and connect when i disconnect this and one by one put usb cable this box show ufs3 SarasSoft then search driver show this not found......................Plz plz plz any master solved my problem.......................advance thnx






Show this................

  Reply With Quote
Old 07-07-2010, 20:22   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10
Member: 1096895
Status: Offline
Sonork: VID_0888&PID_5508
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Salimsr View Post
My box is UFS-10 when i run UFS3 Tools v2.69 beta and connect when i disconnect this and one by one put usb cable this box show ufs3 SarasSoft then search driver show this not found......................Plz plz plz any master solved my problem.......................advance thnx






Show this................

ufs3 SarasSoft then search driver show this not found
master solved my problem.......................
  Reply With Quote
Old 08-24-2010, 13:28   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 19
Member: 1355943
Status: Offline
Sonork: 2010
Thanks Meter: 6
i think our box was dead i have the same problem with tow boxes
  Reply With Quote
Old 08-24-2010, 16:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
SMDSAFE's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: MARS
Posts: 378
Member: 311990
Status: Offline
Thanks Meter: 144
bro,you can re write your eeprom file...it is not a big problem.very easy u can resolve it...just serch to forum..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCI UFS+Atmega=Big problem..Help me please daroas n-Box 1 05-20-2008 09:24
ufs action strang problem help me israrudin UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 1 04-17-2008 13:03
ufs action strang problem help me israrudin Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 03-29-2008 12:59
problem with my ufs !!! please help me!! bentys2000 UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 05-29-2007 11:25

 



All times are GMT +1. The time now is 18:45.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32119 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO