GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Kulankendi / Nano Support Section > Kulankendi Box / Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2011, 11:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
nunu.gabriel's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bucharest, Romania
Age: 34
Posts: 279
Member: 857353
Status: Offline
Thanks Meter: 14
last stept calculation error


CAL version: 1.4.1353
Devices found: 2
Device: 0, HD5870/HD5970 = 1000 MHz, 20 SIMDs, 1600 SP
Device: 1, HD5870/HD5970 = 1000 MHz, 20 SIMDs, 1600 SP
Processing IMEI: 352021045867256 [1 of 1]
HASH: 7A59A54FEBD662CD05D551D5642AA23015F67C4C
Downloading required file from server, please wait... -> 000000EDB66E0A2C_8_v3.ker
Range: Auto
brute mode: Linear
Device opened: 0
Device opened: 1
Calc.calibration GPU: 0... wait ...
Calc.calibration GPU: 1... wait ...
Calibration for GPU: 0 = 127
Calibration for GPU: 1 = 127
Steps remain: 2756778
Peak M.Hashes/s: 4305.33
Max calc.time: Days: 2 | hours: 7 | min: 40 [in hours: ~55]
found by thread: 0
1 = 08060004 , 2 = 05050907, 3 = 00070600
Last step calculation error
All Done! - Time: 0:09:54:59


done that thing with shift+F5 but the code was not good...I think, any help?

thanks!
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 11:57   #2 (permalink)
No Life Poster
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 48
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,769
What you mean "the code was not good.." ??
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 12:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
nunu.gabriel's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bucharest, Romania
Age: 34
Posts: 279
Member: 857353
Status: Offline
Thanks Meter: 14
I entered the code in ATF with an 0 in front of every digit to calculate the 7 codes and after that entered NCK through fbus and I got wrong code error.
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 12:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 48
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,769
Quote:
Originally Posted by nunu.gabriel View Post
I entered the code in ATF with an 0 in front of every digit to calculate the 7 codes and after that entered NCK through fbus and I got wrong code error.
Check please all again . The code pass I think is ok after Shift+F5 .

B R
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 12:17   #5 (permalink)
Freak Poster
 
nunu.gabriel's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bucharest, Romania
Age: 34
Posts: 279
Member: 857353
Status: Offline
Thanks Meter: 14
@gsminfo, can you calculate the code for me now, because after closing the software, I can't calculate anymore, I get "something wrong" error and I didn't save the code.
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 13:33   #6 (permalink)
Freak Poster
 
nunu.gabriel's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bucharest, Romania
Age: 34
Posts: 279
Member: 857353
Status: Offline
Thanks Meter: 14
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 14:29   #7 (permalink)
No Life Poster
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 48
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,769
Quote:
Originally Posted by nunu.gabriel View Post
Send me backup please .
I think you finish calculation not in same PC or some wrong with bcp file.

B R
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 15:31   #8 (permalink)
Freak Poster
 
nunu.gabriel's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bucharest, Romania
Age: 34
Posts: 279
Member: 857353
Status: Offline
Thanks Meter: 14
can you give an email because I can't upload files in forum?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 13:26
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 16:29
Nokia GID 1 + 2 calculator Nokia man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 09-24-1999 09:42
The multiple errors of Winlock ... ??? Genata Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-20-1999 20:12
error (1002) simlock3.dll winopen fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-28-1999 16:57

 



All times are GMT +1. The time now is 12:49.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33667 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO