GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Kulankendi / Nano Support Section > Kulankendi Box / Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2011, 23:15   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: BURNLEY UK
Posts: 2,157
Member: 908175
Status: Offline
Thanks Meter: 277
motherbord for sl3 pc

sir i want to no about the sl3 pc mother bord which is best bord which have got the moste space in two graphi card instald name and model plz thanks in advance
  Reply With Quote
Old 06-02-2011, 23:30   #2 (permalink)
Product Manager
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 44
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,766
Use gigabyte

B R
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to gsminfo For This Useful Post:
Old 06-02-2011, 23:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: BURNLEY UK
Posts: 2,157
Member: 908175
Status: Offline
Thanks Meter: 277
i am using that one but there is no space in gpus and temp is 65 on one and 93 on other because they both atached thats why i realy want to no which is better by space wise thanks
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 00:24   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2003
Location: uk
Age: 33
Posts: 441
Member: 26606
Status: Offline
Thanks Meter: 5
but if u make more between both of them then where we can find the crossfire cable about 20 cm with 10 cm the temp is so up
if n e body have n e clue about this then share the slution without crossfire cable or provid a link from where we can buy more long cross fire cable about 20 cm
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 00:29   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: WORLDWIDE
Posts: 79
Member: 564518
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by sagarka View Post
but if u make more between both of them then where we can find the crossfire cable about 20 cm with 10 cm the temp is so up
if n e body have n e clue about this then share the slution without crossfire cable or provid a link from where we can buy more long cross fire cable about 20 cm

use msi crossfire its avalable
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 07:43   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: BURNLEY UK
Posts: 2,157
Member: 908175
Status: Offline
Thanks Meter: 277
i bought from ebay one check here this one

ati crossfire bridge | eBay UK

but my question is still there which motherbord i use for more space???????
  Reply With Quote
Old 06-03-2011, 08:29   #7 (permalink)
Product Manager
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 44
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,766
GIGABYTE H55M-D2H

Best Regards
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to gsminfo For This Useful Post:
Old 06-03-2011, 09:02   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: BURNLEY UK
Posts: 2,157
Member: 908175
Status: Offline
Thanks Meter: 277
thank you sir i found that in stock thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 21:31
needed pinout for carkit(N61xx) mobileinfo Nokia Hardware & Hardware Repair 2 07-23-2013 02:41
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
Operator-Logo for 5110 MiMiR the WiseMan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-25-1999 15:50

 



All times are GMT +1. The time now is 20:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.24816 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO