GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Kulankendi / Nano Support Section > Kulankendi Box / Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2011, 13:46   #46 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: OZ
Posts: 112
Member: 13419
Status: Offline
Thanks Meter: 13

need someone with log to prove it...
  Reply With Quote
Old 04-02-2011, 14:01   #47 (permalink)
No Life Poster
 
CONCORDIA GSM's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Roof of the world
Posts: 3,580
Member: 209722
Status: Offline
Thanks Meter: 817
Quote:
Originally Posted by freedomqn View Post
yesterday = 1-4 @[email protected]
sure or joke lol lol
Dont kidding man,
gsminfo is a reasonable person and never make lies or jokes about his business.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to CONCORDIA GSM For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 09:01   #48 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: All Americas
Age: 39
Posts: 790
Member: 168246
Status: Offline
Sonork: 100.110734
Thanks Meter: 79
any way for buy activation for bf without box , or some kkbox lite edition?
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 09:39   #49 (permalink)
No Life Poster
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 49
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,769
Quote:
Originally Posted by Expertcell View Post
any way for buy activation for bf without box , or some kkbox lite edition?
Kkdongle price for 1pcs = 75 euro + delivery cost
I think it's small cost .
Delivery by fedex = 25 euro

B R
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to gsminfo For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 14:24   #50 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2004
Location: moroco
Age: 40
Posts: 49
Member: 53647
Status: Offline
Thanks Meter: 5
tel me plz i have AMD RADION HD 6970 2048 mb
any one tested with kkdongle
i whant pay kkdongle
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 15:41   #51 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Age: 41
Posts: 688
Member: 19672
Status: Offline
Sonork: 100.65069
Thanks Meter: 45
tell me pls, if i have more then one computers, i need one kk box for every computers? or i can use one box for my network?
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 15:45   #52 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,802
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,349
Quote:
Originally Posted by tiri piri View Post
tell me pls, if i have more then one computers, i need one kk box for every computers? or i can use one box for my network?

You need 1 dongle for 1 computer.
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 15:46   #53 (permalink)
No Life Poster
 
gsminfo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Poland
Age: 49
Posts: 5,680
Member: 23714
Status: Offline
Thanks Meter: 18,769
Quote:
Originally Posted by tiri piri View Post
tell me pls, if i have more then one computers, i need one kk box for every computers? or i can use one box for my network?
Yes. You need 1 dongle per 1 PC


B R
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsminfo For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 15:47   #54 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,802
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,349
Quote:
Originally Posted by hichamm View Post
tel me plz i have AMD RADION HD 6970 2048 mb
any one tested with kkdongle
i whant pay kkdongle

Now is only suppoerted RV870 GPU mean cards HD5850, HD5870 and HD5970.
After AMD/ATI relise SDK 2.4 KK team will add support for all HD6xxx.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wgmmmx1 For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 16:48   #55 (permalink)
Freak Poster
 
popzoran's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Macedonia
Age: 35
Posts: 203
Member: 91406
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Is it supported NVIDIA Quadro FX 5600 Graphics Card
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 17:17   #56 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,802
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,349
Quote:
Originally Posted by popzoran View Post
Is it supported NVIDIA Quadro FX 5600 Graphics Card

No read my post again before you write !!

ONLY SUPPORT GPU RV870 mean only HD5850, HD5870 nd HD5970.
That all for now.
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 19:33   #57 (permalink)
No Life Poster
 
xerraco's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RVIII
Posts: 10,202
Member: 890926
Status: Offline
Thanks Meter: 1,645
Quote:
Originally Posted by wgmmmx1 View Post
Now is only suppoerted RV870 GPU mean cards HD5850, HD5870 and HD5970.
After AMD/ATI relise SDK 2.4 KK team will add support for all HD6xxx.
Its interesting if HD6xxx would be supported...
  Reply With Quote
Old 04-03-2011, 20:53   #58 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,802
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,349
Quote:
Originally Posted by xerraco View Post
Its interesting if HD6xxx would be supported...

This depent from AMD when relise SDK 2.4
  Reply With Quote
Old 04-04-2011, 06:37   #59 (permalink)
No Life Poster
 
Amir-SkillZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Capetown
Posts: 6,703
Member: 91045
Status: Offline
Thanks Meter: 8,691
Quote:
Originally Posted by wgmmmx1 View Post
Now is only suppoerted RV870 GPU mean cards HD5850, HD5870 and HD5970.
After AMD/ATI relise SDK 2.4 KK team will add support for all HD6xxx.
Hi,

U can find BETA of 11.4 & sdk 2.4 here.
AMD Catalyst

So am Sure this will be Final Release very Soon and HD6XXX will be Supported

Br,
  Reply With Quote
Old 04-04-2011, 07:13   #60 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,802
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,349
Quote:
Originally Posted by Amir-SkillZ View Post
Hi,

U can find BETA of 11.4 & sdk 2.4 here.
AMD Catalyst

So am Sure this will be Final Release very Soon and HD6XXX will be Supported

Br,

We will see I wait for final version too.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 10-14-2017 19:29
New Nokia Software!!!!!!! Jefferson Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 52 12-30-2016 07:17
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 30 02-24-2016 09:21

 



All times are GMT +1. The time now is 13:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40761 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO