GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > POLAR Team Products > PolarBox 3 > 3GKey / BB-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2012, 13:40   #1 (permalink)
Freak Poster
 
gsmlander's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 156
Member: 996551
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Need help to unlock HTC SDA T-Mobile [ANSWERED]

HI
I need help to unlock my HTC Innovation SDA T-Mobile. I have BB-Box but it not connects. Pls help me
Thanks
  Reply With Quote
Old 04-12-2012, 15:21   #2 (permalink)
Product Manager
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 14,302
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 22,893
1.- First, install ActiveSync software
2.- Remove battery of the HTC and put back again
3.- Press power and wait near 60 seconds
for be sure power on completely ( more important )
4.- Plug USB datacable and wait till sincronize
with ActiveSync Software ( will take few seconds )
5.- Wait until phone is totally On
6.- Press auto detect Button
7- if polar select a model then press read codes


test and post result


br
  Reply With Quote
Old 04-16-2012, 08:28   #3 (permalink)
Freak Poster
 
gsmlander's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 156
Member: 996551
Status: Offline
Thanks Meter: 12
PLS HELP NEEDED TO UNLOCK HTC Innovation SDA T-Mobile

Ok boss thanks to your help this is the more informations about BB-Box using to unlock HTC Innovation SDA T-Mobile .
Performing automatic identification

Searching android device... Not Found
Searching WinCE device... FOUND!

Cannot identify this WinCE model.
Please try again or select manually

Connection error: Try again or reconnect

Thks boss to help me . It is very urgent
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 22:31
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 17:29
need eeprom photo???? mobileinfo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-26-1999 12:35

 



All times are GMT +1. The time now is 14:29.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31468 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO