GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > POLAR Team Products > PolarBox 3 > 3GKey / BB-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2012, 18:16   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Israel
Posts: 35
Member: 1577386
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Problem with BB 8530 [ANSWERED]

I have problem to enter MEP codes in BB 8530. how i do this?
  Reply With Quote
Old 03-18-2012, 22:42   #2 (permalink)
Product Manager
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 14,244
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 22,882
check pdf file inside support, and use search button inside forum
  Reply With Quote
Old 03-19-2012, 05:20   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2007
Location: Mexico
Posts: 455
Member: 527046
Status: Offline
Thanks Meter: 73
Quote:
Originally Posted by dj_nemez View Post
I have problem to enter MEP codes in BB 8530. how i do this?

are you sure your phone model is 8530???
because 8530 is CDMA

8530 = CDMA
8520 = GSM
  Reply With Quote
Old 03-19-2012, 08:29   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Israel
Posts: 35
Member: 1577386
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Sorry its 8320 AT&T
The support file doesnt help
  Reply With Quote
Old 03-19-2012, 19:53   #5 (permalink)
Product Supporter
 
y3kt's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Club-Berry
Posts: 1,924
Member: 238127
Status: Offline
Sonork: 100.1574867
Thanks Meter: 3,489
What problem exactly do you have?

Are you able to type MEPD? What info do you get on screen after you type it?

If you type MEP2 what do you see on screen?

Give all possible details about what you have done and what is the phone showing you, otherwise we wouldn't be able to help you.

Luck!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29
NHE_8 wont work with NHEK5689.dll v3 steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-23-1999 15:48
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 19:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21320 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO