GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > POLAR Team Products > PolarBox 3 > 3GKey / BB-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2012, 19:04   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 28
Member: 668891
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Range check error [ANSWERED]

I'm trying to unlock vodafone 541 and when I click to calculate the code appears an error window with RANGE CHECK ERROR.[IMG][/IMG]
  Reply With Quote
Old 02-02-2012, 20:32   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 28
Member: 668891
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Somebody help me with this problem and I need to unlock a Vodafone 541
  Reply With Quote
Old 02-02-2012, 20:39   #3 (permalink)
Product Manager
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 14,312
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 22,894
can u try to install update again then test ?

br


<= The_Gorr =>
  Reply With Quote
Old 02-02-2012, 20:41   #4 (permalink)
Product Supporter
 
SUUNNYY's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: WHERE THE WORLD ENDS
Posts: 2,545
Member: 885625
Status: Offline
Sonork: 100.1589108
Thanks Meter: 2,429
HI FRIEND YOU HAVE TYPED WRONGLY PROVIDER ID THATS WHY YOU GET THIS ERROR.

---PLEASE TYPE CORRECTLY YOUR PROVIDER ID LOOK IMAGE BELOW





REGARDS

««««suunnyy»»»»

[ polar team ]
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SUUNNYY For This Useful Post:
Old 02-02-2012, 20:54   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Palestine Free
Age: 56
Posts: 10,925
Member: 330579
Status: Offline
Sonork: 100.1620425
Thanks Meter: 7,118
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by 3GCELL View Post
Somebody help me with this problem and I need to unlock a Vodafone 541
Friend! Select Correct Model and Put Correct Provider.
For unlock Vodafone 541 Select Vodafone 541 Put IMEI and Provider.
Easy Fast-Safe.See Picture.
Regards Polar Team
Haicha
Attached Images
File Type: jpg Vod.541.jpg (138.9 KB, 11 views)
  Reply With Quote
Old 02-03-2012, 12:54   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 28
Member: 668891
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I use the BB-BOX and the error I'm still putting the correct IMEI and Provider will post a photo to determine
  Reply With Quote
Old 02-03-2012, 20:10   #7 (permalink)
Product Manager
 
wendigo's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Inside PolarBox
Posts: 3,888
Member: 10286
Status: Offline
Sonork: 100.90962
Thanks Meter: 4,174
Quote:
Originally Posted by 3GCELL View Post
I use the BB-BOX and the error I'm still putting the correct IMEI and Provider will post a photo to determine
You put PROVIDER in bad format.
You must put complete, i put you sample :

PROVIDER : 209a-2ACECO1
IMEI : 012515934103113

After this, code will be calculated,

With best regards,
\W3nd|g0
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 13:26
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 16:29
Avoid 3 times error code in Nokia 6185 X-plot Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-08-2000 21:24
The multiple errors of Winlock ... ??? Genata Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-20-1999 20:12
error (1002) simlock3.dll winopen fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-28-1999 16:57

 



All times are GMT +1. The time now is 01:42.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30538 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO