GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UCT (Universal China Tool) by ET

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2011, 13:39   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 44
Member: 283274
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Question Help meeeeee

AFTER UCT BOX INSTALTION MY ODEON JAF BOX HANGING
WHAT TO DO PLS GIVE ME A SOLUTION
  Reply With Quote
Old 03-09-2011, 13:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2009
Location: chandigarh INDIA
Posts: 1,093
Member: 1066865
Status: Offline
Thanks Meter: 565
Uninstall uct restart system
than again install its ur os issue not in uct software
  Reply With Quote
Old 03-09-2011, 14:16   #3 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 44
Member: 283274
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i changed my os 2times for this problem but same,after uninstall uct software jaf working fine
  Reply With Quote
Old 03-09-2011, 15:48   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,505
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 548
Install UCT in different drive other than C:
  Reply With Quote
Old 03-11-2011, 19:30   #5 (permalink)
No Life Poster
 
nonu_don's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: ..::India::..
Age: 30
Posts: 3,814
Member: 22538
Status: Offline
Sonork: 100.67180
Thanks Meter: 2,248
Quote:
Originally Posted by chennai View Post
AFTER UCT BOX INSTALTION MY ODEON JAF BOX HANGING
WHAT TO DO PLS GIVE ME A SOLUTION
Well, i am getting this type of a issue first time. i think problem can be just drivers... try to un-install and re-install JAF drivers.. or trry to manually specify location for drivers,, dont use automatic installation.

Br.
Naman
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 07:06
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-26-2011 00:56
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 17:29
Winlock 1.10 - Help rdmfs Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 06-25-1999 09:21

 



All times are GMT +1. The time now is 02:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.26397 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO