GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UCT (Universal China Tool) by ET

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-18-2012, 07:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Location: INDIA
Age: 21
Posts: 124
Member: 1529452
Status: Offline
Sonork: 100.1637909
Thanks Meter: 39
YXTET C6 not connect in uct

YXTET C6 not connect in uct
  Reply With Quote
Old 08-19-2012, 06:03   #2 (permalink)
Freak Poster
 
p.k510's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: bhopal
Posts: 298
Member: 1778370
Status: Offline
Sonork: sujan_goa
Thanks Meter: 26
Quote:
Originally Posted by sarfraj.k View Post
YXTET C6 not connect in uct
bro full support new setup v 5
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to p.k510 For This Useful Post:
Old 08-19-2012, 07:14   #3 (permalink)
Freak Poster
 
singhdharmendr's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: patna
Posts: 145
Member: 1129899
Status: Offline
Sonork: 100.1625475
Thanks Meter: 13
change box use china king bro mtk usb fleshing mstar and more
  Reply With Quote
Old 08-19-2012, 07:22   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Member: 1795327
Status: Offline
Sonork: radnus
Thanks Meter: 0
bro try to flash with Volcano Box ......
  Reply With Quote
Old 08-20-2012, 23:42   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 881
Member: 1538128
Status: Offline
Sonork: 100.1613105
Thanks Meter: 180
Quote:
Originally Posted by sarfraj.k View Post
YXTET C6 not connect in uct
Bro

try low bandrate.
solve your problem







Br
murari
  Reply With Quote
Old 08-25-2012, 10:36   #6 (permalink)
No Life Poster
 
nonu_don's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: ..::India::..
Age: 30
Posts: 3,814
Member: 22538
Status: Offline
Sonork: 100.67180
Thanks Meter: 2,248
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nonu_don For This Useful Post:
Old 08-26-2012, 12:17   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Location: INDIA
Age: 21
Posts: 124
Member: 1529452
Status: Offline
Sonork: 100.1637909
Thanks Meter: 39
thanks bro


my problem solve
  Reply With Quote
Old 08-26-2012, 12:20   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Location: INDIA
Age: 21
Posts: 124
Member: 1529452
Status: Offline
Sonork: 100.1637909
Thanks Meter: 39
how to Chang IMEI in YXTEL C6

plz........... tell me
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
New menu item in 5110 GeoMan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 09-23-1999 20:24
Lock 2 in nokia 51xx/61xx Pablo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-31-1999 04:35
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 14:56

 



All times are GMT +1. The time now is 12:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.37704 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO