GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets

Android based Phones / Tablets For all of your questions relating to the android mobile phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2010, 23:01   #1 (permalink)
Administrator
 
..::Neo::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: E G Y P T
Age: 32
Posts: 3,127
Member: 14178
Status: Offline
Thanks Meter: 6,859
One Click Root v2 (Root, Unroot, Enable Non-Market App, Unlock, Works NAND Phones)


Screenshots:





REQUIREMENTS:
  • Microsoft .NET Framework 3.5+ or Mono v1.2.6+

Supported OS:
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Ubuntu Hardy (8.04 LTS)
  • Ubuntu Jaunty (9.04)
  • Ubuntu Karmic (9.10)
  • Ubuntu Lucid (10.04 LTS)
  • Ubuntu Maverick (10.10)
  • Debian Lenny (5.0)
  • Debian Squeeze (testing)
  • Debian Sid (unstable)
  • Debian Experimental

If you have one of the following Phones please check "NAND Operrations"
  • Sprint EVO 4G (HTC Supersonic)
  • Droid Incredible (HTC Incredible)
  • HTC Desire GSM
  • HTC Desire CDMA (HTC BravoC)
  • HTC Aria
  • Droid Eris (HTC DesireC)
  • HTC Wildfire (HTC Buzz)

Here's a Quick tutorial and how to make the Root more efficient:
  • Turn "USB Debugging" Off
  • Click Root
  • When it says: Waiting for Device, Turn "USB Debugging" On
Unlock Supported Model

Samsung I897





Download


Regards,
Neo

Last edited by ..::Neo::..; 03-29-2011 at 03:59. Reason: updated version 2
  Reply With Quote
The Following 126 Users Say Thank You to ..::Neo::.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-24-2010, 19:46   #2 (permalink)
Super Moderator
 
~Leo~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: [EgypT.AleX]
Age: 32
Posts: 4,647
Member: 224065
Status: Online
Sonork: 100.1577902
Thanks Meter: 6,887
thnx for Sharing Bro. Hope it will be Updated To Any Android And SPL Too
  Reply With Quote
Old 11-24-2010, 20:05   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 1999
Age: 49
Posts: 14,546
Member: 563
Status: Offline
Thanks Meter: 22,350
@neo

froyo is supported?
  Reply With Quote
Old 11-24-2010, 23:51   #4 (permalink)
Administrator
 
..::Neo::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: E G Y P T
Age: 32
Posts: 3,127
Member: 14178
Status: Offline
Thanks Meter: 6,859
Quote:
Originally Posted by Raskal View Post
@neo

froyo is supported?

all flavors are supported from Cupcake till Froyo , basically the program does the same as "SuperOneClick" whats new here is just NAND phones support witch had to use "Unrevoked" to root it , now we have both in one.


Regards,

Neo

  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to ..::Neo::.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-25-2010, 01:26   #5 (permalink)
Freak Poster
 
josebraga's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Fortaleza-Ce
Posts: 353
Member: 850071
Status: Offline
Thanks Meter: 114

Upgrade and unlock network too?
  Reply With Quote
Old 11-25-2010, 02:03   #6 (permalink)
Administrator
 
..::Neo::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: E G Y P T
Age: 32
Posts: 3,127
Member: 14178
Status: Offline
Thanks Meter: 6,859
Quote:
Originally Posted by josebraga View Post
Upgrade and unlock network too?

just rooting , witch it a must in most of unlocking and upgrading processes
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::Neo::.. For This Useful Post:
Old 11-25-2010, 04:24   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: manila
Posts: 36
Member: 1347544
Status: Offline
Sonork: rpl hacker
Thanks Meter: 6
you have onother one link.. plz upload to other link sir thanks....
  Reply With Quote
Old 11-25-2010, 05:05   #8 (permalink)
Administrator
 
..::Neo::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: E G Y P T
Age: 32
Posts: 3,127
Member: 14178
Status: Offline
Thanks Meter: 6,859
Quote:
Originally Posted by masteriphone View Post
you have onother one link.. plz upload to other link sir thanks....

http://evil-hackers.com/Android/One_..._By_Simran.rar
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to ..::Neo::.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-25-2010, 06:55   #9 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,437
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 227
it runs in xp also,but i don't have any set to check right now,have anyone fully tested in xp?
and thanks a lot

Last edited by bimes; 11-25-2010 at 07:02.
  Reply With Quote
Old 11-25-2010, 07:04   #10 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 36
Posts: 5,924
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,937
Quote:
Originally Posted by josebraga View Post

Upgrade and unlock network too?
Yes, its possible to get Unlock code from Samsung Captivate

When u ve code, you can unlock your phone too
  Reply With Quote
Old 11-25-2010, 07:12   #11 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 36
Posts: 5,924
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,937


Version changes:
v1.5.5
Unroot uninstalls Superuser from /data/app
Returned installation of Superuser to /system/app

v1.5.4
Fixed superuser install issue
Added a prompt to tell you to allow superuser on your phone, for the test.
Fixed unroot.

v1.5.3
Fixed ADB-pushing problem

v1.5.2
Administrative rights in Windows Vista/7 are automatically requested.
Fixed the settings.db search. (Tries default two locations, then uses busybox is all else fails).
Set Superuser to install (to data/apps) instead of copy to /system/apps. You can manually remove it from your phone like any other app. (You can also update it with the Market).
Fixed NMA not working if you didn't have Shell Root


v1.5.1
Untested Mac and Linux support (you need Mono)

v1.5
Fixed Non Market Apps
Added Unroot
Added separate Shell Root (rageagainstthecage) button
Lots of internal code clean up.

v1.4
Changed main form's name to SuperOneClick from RageAgainstTheCageGUI
Enabled Captivate - Get Unlock Code button
Added a messagebox to confirm if Non Market Applications are enabled
Made "Enable Non Market Apps" FULLY universal
Added initial message telling you to remember to allow superuser commands (when enabling Non-Market Apps)

v1.3
Removed busybox for space reasons. Changed the layout. Fixed issue where application stayed running in the background. Added Non Market App button.

v1.2
Added a detection to see if RATC was already working.

v1.1
Universal device support. Application now finds your /system path.

v1.0
Initial release.

Download 1.5.5
  Reply With Quote
The Following 12 Users Say Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-26-2010, 21:50   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 28
Posts: 291
Member: 148908
Status: Offline
Thanks Meter: 115
thanks good working %100
  Reply With Quote
Old 11-26-2010, 22:53   #13 (permalink)
Freak Poster
 
josebraga's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Fortaleza-Ce
Posts: 353
Member: 850071
Status: Offline
Thanks Meter: 114

I have a Motorola Blur that after rebooting it does not open but the configurations.

What to do now?

Help-me!!!!
  Reply With Quote
Old 11-27-2010, 20:45   #14 (permalink)
Administrator
 
..::Neo::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: E G Y P T
Age: 32
Posts: 3,127
Member: 14178
Status: Offline
Thanks Meter: 6,859
Quote:
Originally Posted by josebraga View Post

I have a Motorola Blur that after rebooting it does not open but the configurations.

What to do now?

Help-me!!!!

did you flash it ? what happens when you go through the configuration procedures ?
  Reply With Quote
Old 11-27-2010, 21:48   #15 (permalink)
Freak Poster
 
josebraga's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Fortaleza-Ce
Posts: 353
Member: 850071
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by ..::Neo::.. View Post
did you flash it ? what happens when you go through the configuration procedures ?




when he says put any chip
without sim card.

the configurations is not open on the screen saying
Call emegencia
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 12:57
I neeeeed NCDS 2.0!!!! plzz!!!! ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-16-2011 10:59
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 23:36

 



All times are GMT +1. The time now is 11:33.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41754 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO