GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets

Android based Phones / Tablets For all of your questions relating to the android mobile phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2013, 12:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 171
Member: 321730
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Q Mobile new A2 lite Hardreset Solution

Q Mobile new A2 Hardreset Solution
  Reply With Quote
Old 07-26-2013, 11:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: pakistan
Posts: 554
Member: 1901604
Status: Offline
Sonork: 100.1622736
Thanks Meter: 57
No Sloution Yet ................. Any One Fix This Problem??????????????
  Reply With Quote
Old 07-27-2013, 06:47   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: uk
Age: 26
Posts: 20
Member: 1709852
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Try This Solution 100% Working
  Reply With Quote
Old 08-11-2013, 15:33   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Member: 1049869
Status: Offline
Thanks Meter: 24
is any one do this plz help
  Reply With Quote
Old 08-20-2013, 08:26   #5 (permalink)
No Life Poster
 
gsmkiller173's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: +923457757173
Posts: 768
Member: 209582
Status: Offline
Sonork: 100.1607015
Thanks Meter: 121
a2 andriod lite is a spd 8810 u need device like volcano and do format


with key not possible
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsmkiller173 For This Useful Post:
Old 08-25-2013, 13:53   #6 (permalink)
Freak Poster
 
marhabamobiles's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: hujra shah muqeem(okara-pak)
Posts: 256
Member: 744438
Status: Offline
Sonork: 100.1640287
Thanks Meter: 68
Qmobile A2 lite spd android first time hard reset without any box
solution
1= put set in fastboot

2=conect usb cable

3=instal drivers

4=Run multi tool

5= press 8 and press Enter (from ur pc keyboard)

6=set will be reboot

ur done

press thanks

Android Multi Tools_1.0 Marhaba.No1 - Download - 4shared - Sajid
  Reply With Quote
The Following 12 Users Say Thank You to marhabamobiles For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-25-2013, 14:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
cel_phon's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M__B__Din
Posts: 3,896
Member: 950201
Status: Offline
Sonork: 100.1608088
Thanks Meter: 1,893
Quote:
Originally Posted by marhabamobiles View Post
Qmobile A2 lite spd android first time hard reset without any box
solution
1= put set in fastboot

2=conect usb cable

3=instal drivers

4=Run multi tool

5= press 8 and press Enter (from ur pc keyboard)

6=set will be reboot

ur done

press thanks

Android Multi Tools_1.0 Marhaba.No1 - Download - 4shared - Sajid
ant body test it





...............
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cel_phon For This Useful Post:
Old 08-25-2013, 14:28   #8 (permalink)
No Life Poster
 
hm.faizan's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: PAKISTAN
Age: 25
Posts: 670
Member: 1082907
Status: Offline
Sonork: 100.1606954
Thanks Meter: 130
Quote:
Originally Posted by cel_phon View Post
ant body test it





...............
yes i test it its 100000% working

press vol- and power key for 20 sec now your set enter in fastboot mode

open multi tool press 7 for check fastboot device then press 8 for wipe your

phone data

problem solve
  Reply With Quote
Old 08-29-2013, 18:27   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2008
Location: **********
Age: 27
Posts: 127
Member: 881000
Status: Offline
Sonork: 100.1614181
Thanks Meter: 7
Qmobile A2 lite hard reset without any box
solution
1 put set in fastboot

2 conect usb cable

3 instal drivers

4 Run multi tool

5 press 8 and press Enter (from ur pc keyboard)

6 set will be reboot

100% TESTED
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to M4MOHSIN For This Useful Post:
Old 09-01-2013, 06:23   #10 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 47
Member: 954857
Status: Offline
Sonork: mzabbasi79
Thanks Meter: 5
Brother how can i install the drivers. Multitool is not showing my phone.
  Reply With Quote
Old 09-10-2013, 08:23   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: Bahawal nager pakistan
Posts: 63
Member: 1698141
Status: Offline
Sonork: 1617901
Thanks Meter: 11
Qmobile A2 lite usb driver
SPD SCI-android-usb-driver - Download - 4shared - nasir aslam
  Reply With Quote
Old 09-18-2013, 14:27   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: ajman U.A.E
Age: 25
Posts: 411
Member: 1805549
Status: Offline
Sonork: 100.1620595
Thanks Meter: 26
Quote:
Originally Posted by mzabbasi79 View Post
Brother how can i install the drivers. Multitool is not showing my phone.
Anyone see here all post this fake i try
But me tested 100% work see photo
press vol down & press power button 20sec only after coming fastboot

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Setup here

universal hard reset tool_installer - Download - 4shared
1= checkphone
2= wipe
3= rebootphone
4= don phone 100%
5= thanks

Ali.sadaf86@yahoo.com
  Reply With Quote
Old 09-29-2013, 16:05   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: hyderabad pakistan
Posts: 29
Member: 1162657
Status: Offline
Sonork: www.idiot.com
Thanks Meter: 2
Brother how can i install the drivers. Multitool is not showing my phone.
  Reply With Quote
Old 12-14-2013, 07:20   #14 (permalink)
Freak Poster
 
imranafzal's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 166
Member: 1527420
Status: Offline
Thanks Meter: 7
its work 100% for a2 lite. but can i reset other q mobile phone?
if can do then shows the models.
  Reply With Quote
Old 12-14-2013, 13:00   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2013
Location: mumbai
Posts: 80
Member: 2068649
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by marhabamobiles View Post
Qmobile A2 lite spd android first time hard reset without any box
solution
1= put set in fastboot

2=conect usb cable

3=instal drivers

4=Run multi tool

5= press 8 and press Enter (from ur pc keyboard)

6=set will be reboot

ur done

press thanks

Android Multi Tools_1.0 Marhaba.No1 - Download - 4shared - Sajid
bro its old method
post any new method
i have done many handset ...............
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:06.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.43218 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO