GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets

Android based Phones / Tablets For all of your questions relating to the android mobile phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2013, 07:48   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2013
Location: coimbathore,tamilnadhu
Posts: 92
Member: 1862439
Status: Offline
Sonork: 1625375:karthik
Thanks Meter: 17
Exclamation spd hard reset android

any one know android spd hard reset method
post here

i want model reset
rokea r9300,celkon a85 and etc,.....
  Reply With Quote
Old 03-05-2013, 19:20   #2 (permalink)
No Life Poster
 
kaderlamine's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: NIGER
Posts: 1,239
Member: 1186610
Status: Offline
Thanks Meter: 321
Quote:
Originally Posted by karthikg View Post
any one know android spd hard reset method
post here

i want model reset
rokea r9300,celkon a85 and etc,.....
no solution atm
bro
please wait
  Reply With Quote
Old 04-11-2013, 15:31   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: VIZAG.ANAKAPALLI
Posts: 10
Member: 1905396
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Hi Bro Celkon a85 how to hardreset
  Reply With Quote
Old 04-13-2013, 10:06   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 21
Member: 1748117
Status: Offline
Thanks Meter: 0
spice mi-451 how to hard reset
  Reply With Quote
Old 12-24-2013, 15:05   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2011
Location: kasur pakistan
Posts: 60
Member: 1532868
Status: Offline
Sonork: 100.1640331
Thanks Meter: 4
Rokea R9300 Hard reset solution

press home buttn+power for 30sec
then it's show screen on Fast Boot
then connect mobile with usb cable and open (Android Multi Tools v1.02b)
then press 8 buttn on keybord and press enter buttn
and restart ur mobile
ur mobile was hard reset
  Reply With Quote
Old 06-05-2014, 13:48   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Member: 1234624
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Rokea R9300 Hard reset solution

press home buttn+power for 30sec
then it's show screen on Fast Boot
then connect mobile with usb cable and open (Android Multi Tools v1.02b)
then press 8 buttn on keybord and press enter buttn
and restart ur mobile
ur mobile was hard reset


thank you brother done
  Reply With Quote
Old 06-29-2014, 11:11   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2009
Location: north india,,, himachal
Posts: 61
Member: 1032503
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Spice MI-451 hard reset

try this if hang on logo.........

1. change usb connector then check...

2. Simply attach usb data cable ( not connected to usb port) then power on.

3. if above both options not work yet then repeat option 2 but hold vol+ with power on...

It worked for me...

Also in this model when you go to hard reset mode, vol+ botton does the execution work and vol_ does the option changing work only downwards... power button wont work...

U can use either modified or simple usb data cable for above procedure...

But need modified cable for software read write.... Its MT chipset inside not spd...
  Reply With Quote
Old 08-20-2014, 09:21   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Location: Maharashtra,dis sangli ,miraj
Posts: 7
Member: 1936407
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Spice mi 451 Hard reset

Easy solution here

vol+ power press then do for commend use vol+ butter and do wipe data ur problem will slove GooD LucK..
  Reply With Quote
Old 08-21-2014, 09:11   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 14
Member: 873087
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have the same problem with sc7710g
  Reply With Quote
Old 08-21-2014, 10:15   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 14
Member: 873087
Status: Offline
Thanks Meter: 0
is there anyone can help me with sc7710g s5 mini clone
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:02.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28171 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO