GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets

Android based Phones / Tablets For all of your questions relating to the android mobile phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2013, 12:32   #1 (permalink)
No Life Poster
 
chinnivardan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Hyderabad INDIA
Posts: 1,053
Member: 892484
Status: Offline
Sonork: 1638986:chinni
Thanks Meter: 533
Videocon a15+ hard reset



Uploaded with ImageShack.us

read carefully

1.Press and hold volume up + power button.

2.Till Android logo will appear.

3.ofter press vol up key one time,now reset menu displayed

4.use vol down key for scroll (don't press vol up key)

5.go to wipe/reset and press vol up key to select

now reset done




press thanks if like my post.................
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to chinnivardan For This Useful Post:
Old 12-29-2013, 11:59   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 10
Member: 1943300
Status: Offline
Thanks Meter: 0
NO it's not work i have proper sollution
vol- and power key its on factery mod press vol - key five time then pree pwer key and power key its wipe and 100% ok '" om comuniction brahmpuri delhi '110053
  Reply With Quote
Old 03-09-2014, 09:41   #3 (permalink)
Freak Poster
 
AFZALHASMI's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 238
Member: 304342
Status: Offline
Thanks Meter: 16
yes mr sum yr write it works thkssssssssssssss
  Reply With Quote
Old 04-06-2014, 15:05   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: kandivali mumbai
Posts: 7
Member: 1913426
Status: Offline
Thanks Meter: 1
hang on videocn logo plz help me................................
  Reply With Quote
Old 04-06-2014, 15:59   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: kandivali mumbai
Posts: 7
Member: 1913426
Status: Offline
Thanks Meter: 1
help me frndz videocon a15+ hang on logo
  Reply With Quote
Old 06-12-2014, 10:54   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Member: 1974125
Status: Offline
Thanks Meter: 0
videocon me ruka h to sir kya kare
  Reply With Quote
Old 06-12-2014, 11:05   #7 (permalink)
Freak Poster
 
mobite's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: MUMBAI GHATKOPAR
Age: 24
Posts: 477
Member: 1800009
Status: Offline
Sonork: 100.1654307
Thanks Meter: 163
format userdata only with gpg dragon many time tested
  Reply With Quote
Old 07-05-2014, 15:52   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: tirunelveli
Age: 30
Posts: 47
Member: 1655874
Status: Offline
Thanks Meter: 5
it works 100% for me... thanks sum
  Reply With Quote
Old 07-05-2014, 15:53   #9 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: tirunelveli
Age: 30
Posts: 47
Member: 1655874
Status: Offline
Thanks Meter: 5
don't post ur imagination mr.chinni
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27751 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO