GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > J.A.U - Box (c) Just Another Unlocker

J.A.U - Box (c) Just Another Unlocker by Harald Kubovy 2010

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2012, 17:48   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 1999
Age: 44
Posts: 1,231
Member: 521
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Emporia V29 not unlocked,credits lost

Today tried to unlock V29 with calculator,paid 10 credits,phones says
Unexpected data value,tried same with cable

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
= J.A.U INFINEON FLASH ENGINE Version 0.0.107 =
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Short Press Power Button NOW...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Booting..
Selected Model : Emporia V29
Boot : 820000
Sending Loader 1: OK!
Sending Loader 2: OK!
Sending Cert. : OK! [0x01]
Changing Baud. : OK!
Flash[0] ID : 0001|011A : SPANSION <> S71GL032A FLASH DENSITY: 32MB
Flash size : 0x00400000 : 4 MB
Blocks : 0x0000003F : 63
Block size : 0x00010000 : 65536
Start eeprom : 0x003F0000 : 4128768
Page size : 0x00000800 : 2048
Action : Setup Configuration..
Action : Setup Configuration..[ERROR] - FAILED!

Any suggestion?
  Reply With Quote
Old 03-09-2012, 19:53   #2 (permalink)
Product Manager
 
oOXTCOo's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: J.A.U - Just Another Unlocker
Age: 34
Posts: 3,497
Member: 2878
Status: Offline
Thanks Meter: 9,125
no, you payed no credits...
all cable operations are totaly free...

the only think what needs credits is the nck calculation for emporia.

.) akku is atleast 50% charged?
.) what interface you are using? jau box or another box?
.) can you try another computer?
.) phone is okay?
.) what is written on the imei label of the phone?
the last line of imei label is importent.

if there is J#21 or higher, then you can simply calc nck code for unlocking.
if its J#6 or J#12 or lower, then nck calc dont works with that model and you need cable unlock.



tell me when you are online, may we can work via teamviewer..
  Reply With Quote
Old 03-10-2012, 13:01   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 1999
Age: 44
Posts: 1,231
Member: 521
Status: Offline
Thanks Meter: 65
hmmm

[QUOTE=oOXTCOo;8218251]no, you payed no credits...
all cable operations are totaly free...

the only think what needs credits is the nck calculation for emporia.

.) akku is atleast 50% charged?
.) what interface you are using? jau box or another box?
.) can you try another computer?
.) phone is okay?
.) what is written on the imei label of the phone?
the last line of imei label is importent.

if there is J#21 or higher, then you can simply calc nck code for unlocking.
if its J#6 or J#12 or lower, then nck calc dont works with that model and you need cable unlock.


you did not understand me,first I tried to unlock with remote service option,I paid 10 credits,got a code from server,but when I enter code phone says unexpected data value and only then I did it with cable,but also unsuccesfull
  Reply With Quote
Old 03-10-2012, 22:26   #4 (permalink)
Product Manager
 
oOXTCOo's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: J.A.U - Just Another Unlocker
Age: 34
Posts: 3,497
Member: 2878
Status: Offline
Thanks Meter: 9,125
ok, no problem, send me your account name to me per email.
please post more about your phone.
what is written on imei label?
i expect it is some older v29 like j#6 to j#12 or lower, otherwise nck
calculation had worked.

i plan some extra instructions window, where users can read exact
what phone is supported by code and what per cable and so on.

anyway, what win version you are using?

may you try on another computer?
phone is working?
phone is locked to what provider?

on all my windows xp mashines jau works with all phones,
so i need some more info to find right help for yours.

you have also possibility to download unlocked flashfiles
from support, and just flash it to your phone and it is also unlocked.
but keep attention, all data will be lost, take the right version
for you phone (i expect old flashchip), and check what langauge
it have, cause they are all fullflashes.
on old flashchip v29 you can update till to newest flashfiles with
old flashchip, new flashchip flashfiles will not work with that phones.
but if you flash by mistake wrong flashfile, just reflash with the
right one and phone is back working..

Last edited by oOXTCOo; 03-10-2012 at 22:33.
  Reply With Quote
Old 03-15-2012, 13:26   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 1999
Age: 44
Posts: 1,231
Member: 521
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Quote:
Originally Posted by oOXTCOo View Post
ok, no problem, send me your account name to me per email.
please post more about your phone.
what is written on imei label?
i expect it is some older v29 like j#6 to j#12 or lower, otherwise nck
calculation had worked.

i plan some extra instructions window, where users can read exact
what phone is supported by code and what per cable and so on.

anyway, what win version you are using?

may you try on another computer?
phone is working?
phone is locked to what provider?

on all my windows xp mashines jau works with all phones,
so i need some more info to find right help for yours.

you have also possibility to download unlocked flashfiles
from support, and just flash it to your phone and it is also unlocked.
but keep attention, all data will be lost, take the right version
for you phone (i expect old flashchip), and check what langauge
it have, cause they are all fullflashes.
on old flashchip v29 you can update till to newest flashfiles with
old flashchip, new flashchip flashfiles will not work with that phones.
but if you flash by mistake wrong flashfile, just reflash with the
right one and phone is back working..
You can see where the TeamViewer to which and why is my 10 credit went to a phone is not unlocked?
Please...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 14:42
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 15:56

 



All times are GMT +1. The time now is 22:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34106 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO