GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > J.A.U - Box (c) Just Another Unlocker

J.A.U - Box (c) Just Another Unlocker by Harald Kubovy 2010

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2010, 10:46   #1 (permalink)
No Life Poster
 
cdma-india's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Age: 40
Posts: 944
Member: 98139
Status: Offline
Thanks Meter: 117
jaf firmware fix

finally i repair my two jaf box

every one can repair jaf box if they have smart clip
its very simple just replace smartclip atmega with jaf atmega and then use ponyprog to reprogramme it its very simple just search
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cdma-india For This Useful Post:
Old 03-29-2010, 20:07   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2002
Age: 46
Posts: 611
Member: 11288
Status: Online
Thanks Meter: 24
please explain how to program atmega in smart clip pcb using ponyprog
thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zata222 For This Useful Post:
Old 03-29-2010, 20:46   #3 (permalink)
No Life Poster
 
cdma-india's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Age: 40
Posts: 944
Member: 98139
Status: Offline
Thanks Meter: 117
now i am at home i will post full detail 2morow just prepare lpt cable as this post
how to Repair Damage JAF Firmware????
and all points are allredy on smart clip check 6 pins are there

thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cdma-india For This Useful Post:
Old 03-30-2010, 03:08   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Age: 54
Posts: 168
Member: 65039
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by cdma-india View Post
now i am at home i will post full detail 2morow just prepare lpt cable as this post
how to Repair Damage JAF Firmware????
and all points are allredy on smart clip check 6 pins are there

thanks
Your order is buy new Smart Clip before new JAF-box?
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 03:23   #5 (permalink)
No Life Poster
 
rico_deep's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bacolod City
Posts: 890
Member: 159757
Status: Offline
Thanks Meter: 381
Donate money to this user
Smart clip over JAF BOX????


Smart clip is more expensive than jaf box...


br.
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 05:20   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: philippines
Posts: 297
Member: 49854
Status: Offline
Sonork: 100.1652592
Thanks Meter: 37
so we will be using smartclip as interface for jafatmega to be reprogramme but is it not to risky as to so much hot air use that it can even destroy smartslip atmega...
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 05:31   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 76
Member: 375673
Status: Offline
Thanks Meter: 16
cdma-india

thanks for your info we will wait for your complete guide to repair our jaf box damage by new update version 1.b4 did we need to remove the smartchip from the pbc of jaf and make a jumper a wire to lpt port


thanks .....
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 05:48   #8 (permalink)
No Life Poster
 
AlfskieCoder's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Iloilo,Philippines
Age: 28
Posts: 1,713
Member: 1225453
Status: Offline
Thanks Meter: 499
can you give the link for that sir...plz
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 09:28   #9 (permalink)
No Life Poster
 
cdma-india's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Age: 40
Posts: 944
Member: 98139
Status: Offline
Thanks Meter: 117
Quote:
Originally Posted by Mobi-fix View Post
Your order is buy new Smart Clip before new JAF-box?
i dont force u to buy new smart clip if u have then u can use it
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 13:32   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2009
Location: !!!! AWAY FROM BOARD, STUDY !!
Posts: 296
Member: 1055354
Status: Offline
Thanks Meter: 224
here you can buy new ATMEGA128 without taking from SC.

7 USD + 2 USD shipping worldwide, shipped from Thailand:
ATMEL ATmega128-16AU ATmega128-16 AVR TQFP-64 - eBay (item 390112924929 end time Mar-30-10 17:38:30 PDT)

please report, if using new ATMEGA128 solved your problem (my theory is, that ATMEGA128
inside some JAFs have disabled ISP/JTAG)
  Reply With Quote
Old 03-30-2010, 20:42   #11 (permalink)
No Life Poster
 
cdma-india's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Age: 40
Posts: 944
Member: 98139
Status: Offline
Thanks Meter: 117
there is no need to buy new atmega u can use old atmega128 from ur damage atmega128 mxkey new update only kills its firmware and blocks its boot so u can still use it
  Reply With Quote
Old 07-28-2010, 12:19   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 106
Member: 802832
Status: Offline
Sonork: ch mobile
Thanks Meter: 10
any body please upload jaf restore files for ponyprog
  Reply With Quote
Old 07-28-2010, 16:08   #13 (permalink)
Product Supporter
 
..::One-Man::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Searching For Job To Any Where
Age: 23
Posts: 7,041
Member: 1174508
Status: Offline
Sonork: 100.1593820
Thanks Meter: 9,723
Donate money to this user
all the best .
  Reply With Quote
Old 10-09-2010, 20:06   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Cracker Jack's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 180
Member: 858049
Status: Offline
Thanks Meter: 30
......................Nice........................ ..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung SGH-A737 bootfile or firmware fix request 72da9 QUALCOMM Models (3G) 3 10-16-2008 23:57
D500 Orange-O2 firmware fix Folky SWIFT Platform 1 07-04-2005 21:14

 



All times are GMT +1. The time now is 22:17.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28864 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO