GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Advance-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2014, 15:31   #1 (permalink)
No Life Poster
 
schwantz's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Portugal
Age: 43
Posts: 1,456
Member: 4975
Status: Offline
Thanks Meter: 637
Activation Problem after latest Update and firmware - (SERVER SOLVED)


Activation Problem after latest Update and firmware



CONTACT ATF PRODUCT SUPPORTER


================================================
ATF SOFTWARE IS NOT ACTIVATED ON THIS PC
Please Activate your ATF Software
================================================

* Follow these Instructions
1. Connect this PC to the INTERNET
2. Restart ATF Software


PS: I have this box since come to market, dont remember where i have buy the box
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to schwantz For This Useful Post:
Old 02-03-2014, 15:36   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,598
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,059
@schwantz

Please Post BoX SN.

Did you just try to activate once?

B.R.
  Reply With Quote
Old 02-03-2014, 15:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
..::Angel::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Karachi, Pakistan
Age: 28
Posts: 16,230
Member: 643472
Status: Offline
Sonork: 100.96901
Thanks Meter: 16,528
Hi, this is not a problem. From v11.00, we implemented RSA Signing Server for AdvanceBox.exe
Follow steps given by ATF software, a activation key will be made on your PC and than you can start using AdvanceBox.exe again

BR
  Reply With Quote
Old 02-03-2014, 15:53   #4 (permalink)
No Life Poster
 
schwantz's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Portugal
Age: 43
Posts: 1,456
Member: 4975
Status: Offline
Thanks Meter: 637
Already try many times and no sucess

AdvanceBox SN : D6FC4AB9E1A53824D3F83E4B
CONTACT ATF PRODUCT SUPPORTER
  Reply With Quote
Old 02-03-2014, 16:11   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,598
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,059
@schwantz

Try now. It should be OK already.

B.R.
  Reply With Quote
Old 02-03-2014, 16:27   #6 (permalink)
No Life Poster
 
schwantz's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Portugal
Age: 43
Posts: 1,456
Member: 4975
Status: Offline
Thanks Meter: 637
Done thanks

PS: Can i use the box in another PC???

Because i use 2 pc's
  Reply With Quote
Old 02-03-2014, 16:37   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,598
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,059
@schwantz

Yes you can.

RSA Signing is just for Statistical Purposes...

You can use it on more than 1 PC just like before.

B.R.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Advance-Box For This Useful Post:
Old 05-15-2014, 15:06   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 14
Member: 1754148
Status: Offline
Sonork: 12345
Thanks Meter: 0
same issue

Please Try Again Later (Server Busy)

sn : C4A57394F51149D4EB287944

ATF SOFTWARE IS NOT ACTIVATED ON THIS PC
Please Activate your ATF Software
================================================

* Follow these Instructions
1. Connect this PC to the INTERNET
2. Restart ATF Software

tried to restore box result request empty
activate box result request empty
  Reply With Quote
Old 05-15-2014, 15:10   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 14
Member: 1754148
Status: Offline
Sonork: 12345
Thanks Meter: 0
and kindly give us some sort of backup activation registry option if you are going to run activation system
  Reply With Quote
Old 05-15-2014, 16:20   #10 (permalink)
No Life Poster
 
srinibas's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: M W Balasore,Odisha,INDIA
Age: 47
Posts: 12,599
Member: 492222
Status: Offline
Sonork: 100.1594126
Thanks Meter: 10,271
Quote:
Originally Posted by qualitymobile View Post
same issue

Please Try Again Later (Server Busy)

sn : C4A57394F51149D4EB287944

ATF SOFTWARE IS NOT ACTIVATED ON THIS PC
Please Activate your ATF Software
================================================

* Follow these Instructions
1. Connect this PC to the INTERNET
2. Restart ATF Software

tried to restore box result request empty
activate box result request empty
Please Try Again Later (Server Busy) Soon it will back to work





Br - srinibas

  Reply With Quote
Old 05-15-2014, 16:26   #11 (permalink)
No Life Poster
 
srinibas's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: M W Balasore,Odisha,INDIA
Age: 47
Posts: 12,599
Member: 492222
Status: Offline
Sonork: 100.1594126
Thanks Meter: 10,271
Server Back to function



Br - srinibas
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to srinibas For This Useful Post:
Old 05-15-2014, 17:03   #12 (permalink)
Freak Poster
 
sunil002's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: andhra pradesh, india
Posts: 237
Member: 1212786
Status: Offline
Sonork: 100.1626896
Thanks Meter: 18
atf box activation problem

pls help me

Your Box Distributor/Reseller has requested that your Box should be Disabled.
Please Contact your Box Distributor/Reseller and settle the Problem.

I have format the system yesterday and install atf now it will ask for activation. Before it works fine. Why the Distributor/Reseller request for disable?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sunil002 For This Useful Post:
Old 05-15-2014, 17:24   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 30
Member: 1836708
Status: Offline
Sonork: GaFFeR
Thanks Meter: 2
same here

AdvanceBox SN : AF35AC4D9698B66C96774113

Box Status : NOT ACTIVATED
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gaffer1982 For This Useful Post:
Old 05-15-2014, 17:41   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,598
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,059
Check now. Server has been rebooted
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Advance-Box For This Useful Post:
Old 05-16-2014, 08:34   #15 (permalink)
Freak Poster
 
sunil002's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: andhra pradesh, india
Posts: 237
Member: 1212786
Status: Offline
Sonork: 100.1626896
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by Advance-Box View Post
Check now. Server has been rebooted
same problem. Restore Box Success. But Activation Problem

Your Box Distributor/Reseller has requested that your Box should be Disabled.
Please Contact your Box Distributor/Reseller and settle the Problem.

If you think you are getting this Message by Mistake, please visit ATF Support:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609/
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sunil002 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:44.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.16800 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO