GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Advance-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2011, 08:12   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2009
Location: unlocking World
Posts: 307
Member: 1162349
Status: Offline
Sonork: 100.000000
Thanks Meter: 175
atf lighting new box problem

sir,
i have new atf lighting box.when i will buschk/scan any phone then show me only this messege

VBATT OFF...
VBATT ON
Setting VBATT Done!...
VBATT OFF...
VBATT ON
Setting VBATT Done!...
VBATT OFF...
VBATT ON
Setting VBATT Done!...
BootFlashModeDCT5Ex Failed

where is my problem ???????? i m already box firmwere updated.

my box status here,

AdvanceBox Turbo Flasher Found
Driver Version : 00020601
Library Version : 00030119
Initialize Device....
Init TRY : 1
Box Name : ATF Lightning
Box Firmware : LogiCore 9.02.10
Software Version : v7.50
AdvanceBox SN : C838FF6D8B313ACBCC5B424E
BOX Status : NOT ACTIVATED

INIT : OK

VBATT OFF...
VBATT ON
Setting VBATT Done!...


how can i solved my problem ?? please help me argent.
  Reply With Quote
Old 05-20-2011, 08:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
AUN_KHALIL's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: pakistan
Posts: 818
Member: 821450
Status: Offline
Sonork: khalil_lush
Thanks Meter: 260
check cable and post result bro
  Reply With Quote
Old 05-20-2011, 10:07   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2009
Location: unlocking World
Posts: 307
Member: 1162349
Status: Offline
Sonork: 100.000000
Thanks Meter: 175
Quote:
Originally Posted by khalil_lush View Post
check cable and post result bro
bro,
i m already try many pc & many usb port okkkkkkkkkk
where my problem???????????????
  Reply With Quote
Old 05-20-2011, 10:13   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Inside You
Posts: 323
Member: 513210
Status: Offline
Thanks Meter: 101
Quote:
BOX Status : NOT ACTIVATED
maybe this is your problem...

or maybe conflict w/other box driver
  Reply With Quote
Old 05-20-2011, 10:24   #5 (permalink)
Product Supporter
 
..::Angel::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Karachi, Pakistan
Age: 23
Posts: 14,992
Member: 643472
Status: Offline
Sonork: 100.96901
Thanks Meter: 15,574
@mr telecom

Go to product suppoprt TAB, write details in textbox and click to Activate button.
When it completes, click restore box as well and your box will be ready to work.

BR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::Angel::.. For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
New Nokia Software!!!!!!! Jefferson Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 48 05-12-2013 13:07
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 28 08-30-2012 03:40
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-04-2011 23:50

 



All times are GMT +1. The time now is 18:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.25522 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO