GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Advance-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2017, 13:44   #121 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2015
Location: planet earth
Posts: 143
Member: 2430892
Status: Offline
Thanks Meter: 21

Does anyone know if atf is 100 percent running again i see the website is up again but getting invalid response when trying to logg into atf network account.
  Reply With Quote
Old 03-10-2017, 16:31   #122 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2015
Location: planet earth
Posts: 143
Member: 2430892
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Got it working now my solution was to restore the host file to default atf network is working now.
  Reply With Quote
Old 03-10-2017, 23:41   #123 (permalink)
Product Manager
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,600
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 19,998
@ALL

Server is working now for ATF Nitro/Lightning/Big/Gold.

Sorry for the inconvenience.

B.R.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Advance-Box For This Useful Post:
Old 03-13-2017, 11:32   #124 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: ukraine
Age: 33
Posts: 18
Member: 184803
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Advance-Box View Post
@ALL

Server is working now for ATF Nitro/Lightning/Big/Gold.

Sorry for the inconvenience.

B.R.
The same problem:
"invalid response"
  Reply With Quote
Old 03-13-2017, 12:08   #125 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,430
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 9,128
Donate money to this user
Yes, confirm 100%!!!

Sure server is Under Maintenance too and Atf Net get: "Invalide Response".

Br
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to allumts For This Useful Post:
Old 06-21-2017, 14:04   #126 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 342
Member: 897922
Status: Offline
Thanks Meter: 39
Driver Version : 00021206
Library Version : 00030210
Box Type : ATF Lightning
Box Firmware : LogiCore 11.0.10
Software Version : v12.70
AdvanceBox SN : BB12FD00D673FF39D00A5E53
Box Status : ACTIVATED

hi.
i cannot download flash files..page is not loading
tried from 3 different servers same issue

pls help
tnx
  Reply With Quote
Old 06-21-2017, 14:48   #127 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,430
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 9,128
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by shirazasl View Post
Driver Version : 00021206
Library Version : 00030210
Box Type : ATF Lightning
Box Firmware : LogiCore 11.0.10
Software Version : v12.70
AdvanceBox SN : BB12FD00D673FF39D00A5E53
Box Status : ACTIVATED

hi.
i cannot download flash files..page is not loading
tried from 3 different servers same issue

pls help
tnx
Lol these server are "Shut Down" from years.

Use "NaviSearch" option for download LUMIA file from ATF SW.

If not find read STICKY THREADS...is very good thing do it first of ask.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to allumts For This Useful Post:
Old 07-31-2017, 12:48   #128 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 50
Member: 2162413
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i have an atf box
its tell me "Please update your Box Firmware"
i try to update firmware but its tell me error server connection
i add atf servers to hosts file but problem not solved
pls help me
tnx
  Reply With Quote
Old 07-31-2017, 13:02   #129 (permalink)
Product Supporter
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: "Official Reseller"
Age: 51
Posts: 13,430
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 9,128
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Advance-Box View Post
@ALL

Server is working now for ATF Nitro/Lightning/Big/Gold.

Sorry for the inconvenience.

B.R.
@X-Shadow come on not write more Lies to all new user of ATF box!!!

You last post is from 6 mounth ago and Nothing has changed for NEW USERS in "Update Firmware" in they New Box.

Why not write clear that ATF is other dead project like "Advance Box"?

It's not right continue selling Box and not give any support....or i'm wrong???

The "FAKE Update 12.70" for not to see Atf in "NO MORE SUPPORTED SECTION" is a very Clear example....Sorry but i not belive more in this ATF...

It's my opinion based fron the FACT....all this is very bad thing.

Br
allumts
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to allumts For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-31-2017, 13:46   #130 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2012
Location: philippines
Posts: 105
Member: 1798750
Status: Offline
Sonork: ..::chubbgsm::..
Thanks Meter: 55
maintenance server again...

need to update box..
  Reply With Quote
Old 10-24-2017, 08:48   #131 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 50
Member: 2162413
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Unhappy

Quote:
Originally Posted by gsmfun View Post
Are you using atf lightning? I check your sn not have atf network inside. That is why not able to connect to it. If you need atf network, get from ATF Store.

BR

Thomas
hi my atf not working can u helpe meeeeee?????
  Reply With Quote
Old 11-11-2017, 06:51   #132 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Member: 239430
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello atf my box cannot update the box firmware what will i do?

what will i do please help
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 02-25-2016 06:31
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 12-23-2014 09:03
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 17:29
Winlock 1.10 - Help rdmfs Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 06-25-1999 09:21

 



All times are GMT +1. The time now is 22:07.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27141 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO