GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Advance-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2013, 18:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 5
Posts: 2,128
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 389
Lumia 900 PUK required

This sim card can only be used on specific networks and it's BLOCKED.contact your customer service for the unblocked code.17 attempts remaining.


PUK required

This phone is lumia 900 a customer brought to my shop for unlock,the sim card inside phone have no puk code.If i buy network provider code from at&t can i unlock this lumia 900.

Thank you
  Reply With Quote
Old 01-16-2013, 07:08   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mobilefactor's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 767
Member: 1560569
Status: Offline
Thanks Meter: 83
PUK its not with phone to do!
Only the simcard provider can help you.
It required PUK coz you wrote the simcard pin wrong for 3 times.
If you write PUK wrong 10times then the sim will be blocked.
  Reply With Quote
Old 01-16-2013, 09:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 5
Posts: 2,128
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 389
Quote:
Originally Posted by mobilefactor View Post
PUK its not with phone to do!
Only the simcard provider can help you.
It required PUK coz you wrote the simcard pin wrong for 3 times.
If you write PUK wrong 10times then the sim will be blocked.

Every sim card you put in phone it ask for puk,i think the puk problem is from phone but not the sim cards,because all the sim cards have no puk on them.
  Reply With Quote
Old 01-16-2013, 09:48   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: philippines
Posts: 641
Member: 556768
Status: Offline
Thanks Meter: 135
if it is from at&t usa you can order unlock code in any online server which offer service for lumia.

br
  Reply With Quote
Old 01-16-2013, 10:08   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 5
Posts: 2,128
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 389
So right now i will need puk code and network unlock code?

Because i know puk is different from NCK

Correct me if I'm wrong
  Reply With Quote
Old 01-16-2013, 14:06   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 95
Member: 212407
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by ARAB GSM View Post
So right now i will need puk code and network unlock code?

Because i know puk is different from NCK

Correct me if I'm wrong
Lumina 900 at&t with network code is pin code.
After you enter wrong pin code 10 times-->it will ask PUK code.
Just contac at&t for PUK code
  Reply With Quote
Old 01-17-2013, 07:04   #7 (permalink)
Product Supporter
 
srinibas's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: M W Balasore,Odisha,INDIA
Age: 42
Posts: 10,589
Member: 492222
Status: Offline
Sonork: 100.1594126
Thanks Meter: 8,081
@ ARAB GSM

We not support Lumia 900 for unlocking



Br - sriniubas
  Reply With Quote
Old 01-29-2013, 18:01   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 5
Posts: 2,128
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 389
Quote:
Originally Posted by digs1025 View Post
if it is from at&t usa you can order unlock code in any online server which offer service for lumia.

br

I paid for network NCK PIN code from atnt but code did not work,I think puk code is needed for this phone and there is no sever supplying this code as at now.if your lumia 900 is puk please don't submit on sever you will receive wrong code.

Thank you

Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube&fs=1" />Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube">http://www.youtube.com/watch?v=Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube
  Reply With Quote
Old 01-29-2013, 18:03   #9 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 5
Posts: 2,128
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 389
Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube&fs=1" />Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube">http://www.youtube.com/watch?v=Nokia Lumia 900 wrong code - YouTube

Sorry for double post
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:34.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35669 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO