GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Advance Cdma Products

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2011, 17:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,226
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 268
Thumbs up ZTE S1602 8MB flashing problam.........


I have Zte s1602 8mb phone i tryed to unlock phone via flashing but Send spc fails only came Tryed many times same error only came .....But 16MB phone flashing done .......here is the error message image ..........
Attached Images
File Type: jpg s1602.JPG (83.1 KB, 106 views)
 
Old 08-25-2011, 17:46   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 933
Member: 988879
Status: Offline
Thanks Meter: 1,312
this error come after flashing finish or before flashing ?
 
Old 08-25-2011, 17:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,226
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 268
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Advance cdma View Post
this error come after flashing finish or before flashing ?
After flashing only this error came..........
 
Old 08-25-2011, 17:57   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 933
Member: 988879
Status: Offline
Thanks Meter: 1,312
Quote:
Originally Posted by chandrau_1989 View Post
After flashing only this error came..........
so why care after flashing error?

just repair original MEID with zte cdma tool repair meid option and phone is ready to use.

ps:seem your best "cdma team" not helping you so you asking help here? why that? becasue they don't know anything about cdma or they do not want to support people like you??
 
Old 08-25-2011, 18:16   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,226
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 268
Thumbs up

Selected Port QCUSB_COM5_1 = COM5

Selected Model ZTE-S160 & S1602

Checking Connection [Login OK]

Account Details Found...

Searching Phone Please Wait :

Phone Found...Apr 12 201111:09:05Apr 24 200924:00:00CTYXK_S1*

Inside Version...

Found Real build...N01NV1.0.0B04

MEID Found...A000002BDD5943

ESN Found...80D44EBC

FAIL MEID IS READ ONLY...
 
Old 08-25-2011, 18:18   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 933
Member: 988879
Status: Offline
Thanks Meter: 1,312
@chandrau_1989
phone already have esn or phone have uim card in it remove it.

if phone already have ESN or MEID you can not write any..

and if phone is working with ESN why you worry about any xyz error ??

what is problem exactly you face in phone?
 
Old 08-26-2011, 07:37   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,226
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 268
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Advance cdma View Post
@chandrau_1989
phone already have esn or phone have uim card in it remove it.

if phone already have ESN or MEID you can not write any..

and if phone is working with ESN why you worry about any xyz error ??

what is problem exactly you face in phone?
Network Bar is Xmark symbol and Network name came in display Unknown...Thats only problam.........
 
Old 08-28-2011, 20:08   #8 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,737
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,138
Quote:
Originally Posted by chandrau_1989 View Post
Network Bar is Xmark symbol and Network name came in display Unknown...Thats only problam.........
did u try repair meid without uim inside phone
 
Old 08-29-2011, 12:31   #9 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,226
Member: 660093
Status: Offline
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 268
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by deepakgarg View Post
did u try repair meid without uim inside phone
Yes allready tryed bro..........
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need to flash 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-16-2019 20:37
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 10-14-2017 20:29
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 01-03-2015 05:41
Nokia Flash Content. Phantom Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-02-2000 00:28

 



All times are GMT +1. The time now is 08:14.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37099 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO