GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Axe Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-26-2011, 20:03   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 411
Member: 652308
Status: Offline
Thanks Meter: 44
How to install rom on elf0100

WHEN I START RUU_Elfin_HTC_WWE_2.20.405.1B_4.1.13.51_03.07.90_B LUE_Ship.exe
THE UPDATING ROM STOP ON 2%
  Reply With Quote
Old 12-26-2011, 20:08   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Boshko_Alfa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Skopje, Macedonia
Age: 26
Posts: 4,026
Member: 472933
Status: Offline
Sonork: 100.1590967
Thanks Meter: 1,301
Donate money to this user
Need GoldCard.
Create with Axe Box it's very simple, but u need another WM 6.1 for that operation.
  Reply With Quote
Old 12-26-2011, 21:06   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 411
Member: 652308
Status: Offline
Thanks Meter: 44
Sir why tis error

Quote:
Originally Posted by Boshko_Alfa View Post
Need GoldCard.
Create with Axe Box it's very simple, but u need another WM 6.1 for that operation.
> Detected: HTC Elf/Elfin
> 10 Credits remaining
>Starting Goldcard generation, please wait.

> Goldcard data is corrupt! Please contact support
> Operation Time: 12 secs
  Reply With Quote
Old 12-28-2011, 00:15   #4 (permalink)
No Life Poster
 
wgmmmx1's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 32
Posts: 7,908
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 3,542
Goldcard can only creat in windows mobile phone with qualcomm cpu like touch hd, hd2, diamond 2, touch pro, touch pro 2, and few others all is complete write in stick topic.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00

 



All times are GMT +1. The time now is 05:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20929 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO