GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone, iPad, iPod Hardware Repair

iPhone, iPad, iPod Hardware Repair Hardware Repair discussions for iPhone, iPod , iPad & Apple Products, help, guides.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-19-2017, 13:30   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 177
Member: 2142442
Status: Offline
Thanks Meter: 38
iPad Pro A1674 bypass


https://image.ibb.co/g1i7yv/A1674b.jpg

its near cpu, use soldering iron not hot air

https://image.ibb.co/jzxZdv/A1673b.jpg
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to qwertybasse For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-19-2017, 23:29   #2 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 59
Member: 2588255
Status: Offline
Thanks Meter: 9
wifi fix ? wifi model ic 339s00109 4g model wifi ic 108 ! wifi hide
  Reply With Quote
Old 03-20-2017, 08:10   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 177
Member: 2142442
Status: Offline
Thanks Meter: 38
its like air2 bypass (wifi greyd) need jailbreak
  Reply With Quote
Old 04-12-2017, 09:54   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2014
Location: Ukraine
Age: 29
Posts: 338
Member: 2261540
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Donate money to this user
hello

thx for info.

Did you tried it? iPad becomes WiFi only?

I can try to ask other people find drivers
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to pasha4ur For This Useful Post:
Old 04-12-2017, 15:29   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 7
Member: 2697806
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Is there a plan for the 12 inch model?
  Reply With Quote
Old 04-12-2017, 21:18   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 44
Member: 1848477
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Same question here ! I will get some of these locked soon i could post pictures to help
  Reply With Quote
Old 04-16-2017, 18:17   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 21
Member: 2216247
Status: Offline
Thanks Meter: 3
iPad Pro A1674 bypass

do this bro test by me on 4 devices
  Reply With Quote
Old 04-17-2017, 10:53   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 59
Member: 2588255
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Cool

where wifi driver, help please.
thanks.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to emrez For This Useful Post:
Old 04-17-2017, 10:55   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 59
Member: 2588255
Status: Offline
Thanks Meter: 9
I'm waiting for the iPad mini 4.
  Reply With Quote
Old 04-25-2017, 22:32   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Member: 2159944
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi everyone!

Can anyone confirm that this solution works?

Thanks
  Reply With Quote
Old 04-29-2017, 00:43   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 5
Member: 2400134
Status: Offline
Thanks Meter: 0
do you have to replace the wifi/bt module or ic as well?

or just the resistor removal will do it?
  Reply With Quote
Old 05-01-2017, 14:25   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 411
Member: 2277735
Status: Online
Thanks Meter: 105
Quote:
Originally Posted by Bradonsucess View Post
do you have to replace the wifi/bt module or ic as well?

or just the resistor removal will do it?
Resistor only but you have to JB to add WIFI drivers!
  Reply With Quote
Old 05-05-2017, 14:46   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 5
Member: 2400134
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I got both resistors off but misplaced them most likely blew away.
Does anyone know the value of these resistor ? Thanks in advance!
  Reply With Quote
Old 05-06-2017, 00:24   #14 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 44
Member: 1848477
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Anyone actually replaced the wifi ic with the air2 wifi version on the pros, either 9.7 or 12.9 ?
  Reply With Quote
Old 05-06-2017, 11:59   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2014
Location: Ukraine
Age: 29
Posts: 338
Member: 2261540
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Bradonsucess View Post
I got both resistors off but misplaced them most likely blew away.
Does anyone know the value of these resistor ? Thanks in advance!
Try just with 2 removed resistors. It will work too. Tested on Ru forum
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to pasha4ur For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:41.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19521 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO