GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone, iPad, iPod Hardware Repair

iPhone, iPad, iPod Hardware Repair Hardware Repair discussions for iPhone, iPod , iPad & Apple Products, help, guides.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-21-2017, 15:03   #1 (permalink)
No Life Poster
 
yobb's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,117
Member: 337450
Status: Offline
Thanks Meter: 718
Iphone 6 Plus touch issue


Hi Mates,

Does anyone encountered touch issue for Iphone 6 Plus, far left side from top to bottom is not working. So if you type on any message app, 1, Q, A, to shift is not working. From top to bottom.

Things I've done replaced touch IC (U2402), the black one, then do a jumper to M1. I replace 3 times but still not working. Replace a known good LCD, If someone knows where is that portion connected? Could be on the other IC?

Thank you.
Attached Images
File Type: jpg ip6+1.JPG (19.7 KB, 80 views)
File Type: jpg ip6+2.JPG (31.9 KB, 109 views)
File Type: jpg ip6+3.JPG (33.1 KB, 95 views)
  Reply With Quote
Old 12-22-2017, 00:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
HDccam's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Amsterdam, Netherlands
Posts: 732
Member: 1732818
Status: Offline
Thanks Meter: 484
Did you check the legs of your display connector?
  Reply With Quote
Old 01-12-2018, 02:34   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Europe
Age: 39
Posts: 327
Member: 126827
Status: Offline
Sonork: 100.70299
Thanks Meter: 29
i have one with this issue, replaced C2427, it worked for sometimes then back again to same issue

i gave up for now, i hate 6 plus
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21665 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO