GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone, iPad, iPod Hardware Repair

iPhone, iPad, iPod Hardware Repair Hardware Repair discussions for iPhone, iPod , iPad & Apple Products, help, guides.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2017, 21:27   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 55
Member: 193584
Status: Offline
Thanks Meter: 7
iPhone 7 Touch screen, weird problem!


Hi. I have iPhone 7 with weird touch screen problem. After screen replacement, touch screen is not working. But when I disconnect home button flex, it works normally. Have tried with other button and other original lcd, and even made a factory reset. Didn't helped

Connector is looking good and in diode mode on multimeter all pins on connector J4502 and J3801 have correct values. Checked FL3904 and its ok. I have noticed that when home button is connected, there is no PP1V8_TOUCH.

One more thing. When home button is disconnected, iPhone does not enable assistive touch so I cannot activate iPhone and therefore can't be used.

Does anyone knows what could be wrong? Please help. Thanks
  Reply With Quote
Old 06-13-2017, 22:14   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 258
Member: 2106911
Status: Offline
Thanks Meter: 63
hello try another flex cable for the home buuton
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vinse For This Useful Post:
Old 06-14-2017, 16:02   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 55
Member: 193584
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by vinse View Post
hello try another flex cable for the home buuton
have tried, didn't helped.
  Reply With Quote
Old 03-13-2018, 08:54   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 29
Member: 2625122
Status: Offline
Thanks Meter: 20
i have same problem with iPhone 7 touch not working, i tried two screens but same problem, i checked J4502 and found that all pins have correct values except pin 18 have 250 resistance which should be around 490 this line for ( SPI_AP_TO_TOUCH_MOSI_CONN ) coming directly from the CPU to FL3904 which replaced but still same value and touch still not working, please need you guidance to fix this problem .Thanks
  Reply With Quote
Old 03-13-2018, 19:42   #5 (permalink)
Freak Poster
 
ninos22's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greece
Age: 29
Posts: 324
Member: 1903358
Status: Offline
Thanks Meter: 95
Connect lcd flex and home button, and check with diode mode PP1V8_TOUCH
  Reply With Quote
Old 03-14-2018, 17:41   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 29
Member: 2625122
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by ninos22 View Post
Connect lcd flex and home button, and check with diode mode PP1V8_TOUCH

i connected LCD and home, switched phone on and keep measured both side of FL3910 while phone booting the PP1V8_TOUCH is missing .what is that meaning .the resistance value of pin 9 while phone off with no battery is 530 with connected LCD and home .

I'm confusing what is going on phone was working fine but no speaker i opend it and cliked dock flex and speaker works but touch stopped working . i discunnctd the dock flex and changed LCD and tried with other phone housing but no luck.

Please help.
  Reply With Quote
Old 03-19-2018, 23:12   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 29
Member: 2625122
Status: Offline
Thanks Meter: 20
please need your help and guidance to solve this problem .
  Reply With Quote
Old 08-02-2018, 15:47   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Member: 1005873
Status: Offline
Thanks Meter: 0
did you found the solution? I have the saaaame problem. With j3801 connected touch not work.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:09.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22086 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO