GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box > CDMA-Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-25-2012, 15:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Instruction How To Unlock BSNL LW272 Modem

Hello,

Instruction How To Unlock BSNL LW272 Modem

http://www.youtube.com/watch?v=KJMrtsyiLPY

After Writing Dashboard Plug Modem Again And Open CDROM Now You Will Find
SETUP.exe And TERACOM.exe
First Install SETUP.exe
Second Install TERACOM.exe


Now Run Bsnl Software And Enjoy Unlocking


Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to <<<MEGATRON>>> For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-07-2012, 20:55   #2 (permalink)
No Life Poster
 
chandan_123's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Posts: 2,164
Member: 801212
Status: Offline
Thanks Meter: 593
Nice tutorial video.............
  Reply With Quote
Old 06-18-2012, 14:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
andyvikas's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 611
Member: 449069
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Hi,
I am having problem in unlocking...
The problem is that NMEA device port is not forming....



If we install the dashboard on that modem(Original dashboard), the above devices were found as shown in pict..

Not
HSPAData card interface
HSPAData card NMEA device
HSPADataCard Ve USB devce

as shown in the video.

I seen earlier post, where it is said that eject CD drive containing that Modem Dashboard.

But as a matter of fact, when installation of dashboard(Original dashboard on Modem) finishes & you restart device, no more CD Rom device can be seen on pc, only removable device is card reader(which is a part of modem where we can see content sd card).

Mods, Please guide me as how to do this!!!!


Thanks
  Reply With Quote
Old 06-19-2012, 09:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by andyvikas View Post
Hi,
I am having problem in unlocking...
The problem is that NMEA device port is not forming....



If we install the dashboard on that modem(Original dashboard), the above devices were found as shown in pict..

Not
HSPAData card interface
HSPAData card NMEA device
HSPADataCard Ve USB devce

as shown in the video.

I seen earlier post, where it is said that eject CD drive containing that Modem Dashboard.

But as a matter of fact, when installation of dashboard(Original dashboard on Modem) finishes & you restart device, no more CD Rom device can be seen on pc, only removable device is card reader(which is a part of modem where we can see content sd card).

Mods, Please guide me as how to do this!!!!


Thanks
Hello,
This Is Because Your Modem Is LW273 Not LW272

We Are Still Waiting For LW273 To B In Our Hands


Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 06-19-2012, 10:29   #5 (permalink)
No Life Poster
 
andyvikas's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 611
Member: 449069
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Hi sir,
Thanks for your reply.

But the thing for sure, the modem is LW272(This is mentioned on the sticker on the cover & When the dashboard CD ROm formed, it is written as LW272)

I Think there may be two different version software this modem!!!

Info Read from My Modem
Code:
MANUFACTURER : 
 HSPADataCard  
MODEL : 
 HSPADataCard  
IMEI/ESN/MEID : 
 98-------------
--------------------------------------------------
Finished, time used: 3 sec
Thanks
  Reply With Quote
Old 06-19-2012, 11:22   #6 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by andyvikas View Post
Hi sir,
Thanks for your reply.

But the thing for sure, the modem is LW272(This is mentioned on the sticker on the cover & When the dashboard CD ROm formed, it is written as LW272)

I Think there may be two different version software this modem!!!

Info Read from My Modem
Code:
MANUFACTURER : 
 HSPADataCard  
MODEL : 
 HSPADataCard  
IMEI/ESN/MEID : 
 98-------------
--------------------------------------------------
Finished, time used: 3 sec
Thanks
Hello,
May B Difference In Hardware We Are Waiting For Sample


Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 01-06-2013, 08:18   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 129
Member: 906993
Status: Offline
Thanks Meter: 15
I m also agry wih mr chandan
  Reply With Quote
Old 01-13-2013, 15:22   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Member: 1852181
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Where is the downloading link
  Reply With Quote
Old 01-13-2013, 19:03   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: INDIA
Posts: 119
Member: 1100311
Status: Online
Sonork: 100.1624110
Thanks Meter: 18
give me lw272 dashboard link thanks in advance
  Reply With Quote
Old 01-15-2013, 15:12   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: INDIA ,PARADEEP
Posts: 237
Member: 250050
Status: Offline
Thanks Meter: 28
file selected: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\New Folder\MODEM.ISO
File size ISO is: 31510528
spc wrong
Finished, time used: 7 sec help me
  Reply With Quote
Old 01-15-2013, 18:54   #11 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by chiku1245 View Post
file selected: C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\New Folder\MODEM.ISO
File size ISO is: 31510528
spc wrong
Finished, time used: 7 sec help me
Hello,
Wrong Port Selected Select Proper Port And Repeat Procedure


Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 04-22-2013, 11:48   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Member: 1922012
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Great

Great work done thanks keep going
  Reply With Quote
Old 05-12-2013, 10:46   #13 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,848
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 159
how to write dash board comport not showing but modem connect ok
  Reply With Quote
Old 06-07-2013, 08:08   #14 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by anil.prajapati View Post
how to write dash board comport not showing but modem connect ok
Hello,
If Port Not Found Then Its Different CPU Modem LW273

Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 07-01-2013, 17:07   #15 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 242
Member: 930047
Status: Offline
Thanks Meter: 29
how to unlock aircel e303s? infinity team update this.....we are waiting:
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 08:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.46424 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO