GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box > CDMA-Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-25-2011, 18:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,505
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 548
Samsung Reliance B209 Unlock failed

Samsung B209 Unlock failed!!!

Quote:
COM2 [VCP0] selected
module v1.48
Device: Samsung-SCH-B209, B309, B319, B619, B339FM
operation: SP-unlock
Phone should be Switched ON !
connecting...
Connecting, wait...
error: can't activate test mode
If phone can not be connected after several tries make this:
1. Insert original sim card in phone
2. Power-On phone
3. go to Menu, press 6 then * and type password 123456
4. go to "Port Map", HKF
5. select "UART1"
error: operation failed
Finished, time used: 26 sec
  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 19:03   #2 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post
Samsung B209 Unlock failed!!!

Hello,
What You Mean By Fail?
Did U Checked Cable ? Did U Check Weather Ur Phone Is In HFK Mode Or Note ?
Did You Tried To Input Code 47*869#123580->Port Map-HFK-UART1
Please Try These Code We Don't Expect This Type Of Childish Posting With Experianced User's
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 19:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,505
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 548
Quote:
Originally Posted by <<<MEGATRON>>> View Post
Hello,
What You Mean By Fail?
Did U Checked Cable ? Did U Check Weather Ur Phone Is In HFK Mode Or Note ?
Did You Tried To Input Code 47*869#123580->Port Map-HFK-UART1
Please Try These Code We Don't Expect This Type Of Childish Posting With Experianced User's
Wbr
<<<Megatron>>>
Yes. I checked with that code. it is UART1.

Also i tried with Boot Mode (9+Power) Also.... But same result!!!

Cable is good!!! E210 connected with Infinity Box.
  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 19:22   #4 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post


Yes. I checked with that code. it is UART1.

Also i tried with Boot Mode (9+Power) Also.... But same result!!!

Cable is good!!! E210 connected with Infinity Box.
Hello,
B209 Will Not Work In Boot Mode Check Ur Cable Check Connector Check weather You Are Selecting Rite Port Or Not Or Try This Power Off Phone Connect Cable Press Spunlock Now Power On Phone Fast As It Shows Connecting
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 19:28   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,505
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 548
Quote:
Originally Posted by <<<MEGATRON>>> View Post
Hello,
B209 Will Not Work In Boot Mode Check Ur Cable Check Connector Check weather You Are Selecting Rite Port Or Not Or Try This Power Off Phone Connect Cable Press Spunlock Now Power On Phone Fast As It Shows Connecting
Wbr
<<<Megatron>>>
Yes. Correct Port Selected!!!

Cable : E210 Ns Pro Cable connect with Infinity Box.

Same result!!!
  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 19:34   #6 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post


Yes. Correct Port Selected!!!

Cable : E210 Ns Pro Cable connect with Infinity Box.

Same result!!!
Hello,
Your Phone Is Not Connecting Check Ur Jack Is It Ok Clean It
And Beside All These Thing's Can U try Another Cable? Or Join Me On Yahoo
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 03-25-2011, 19:39   #7 (permalink)
No Life Poster
 
mygsm world's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: India
Posts: 2,184
Member: 1078689
Status: Offline
Thanks Meter: 849
Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post


Yes. Correct Port Selected!!!

Cable : E210 Ns Pro Cable connect with Infinity Box.

Same result!!!
Dear Friend

Please Don't Put In Emergency Mode, Connect With Normal Mode

If You Have CDMA Cables Then Use Samsung B309 RJ45 Cable
  Reply With Quote
Old 03-26-2011, 00:12   #8 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: EVERY WHERE
Age: 29
Posts: 504
Member: 1372393
Status: Offline
Sonork: I.M.STORE
Thanks Meter: 87
brother its ur cable problem.
nspro cable doesnt support in infinity.
use other box cable like et box etc.
  Reply With Quote
Old 09-18-2011, 20:20   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2008
Location: benapole
Posts: 569
Member: 926902
Status: Offline
Sonork: 100.1655575
Thanks Meter: 60
hello megatron can u came to my shop and check all and unlock b209
  Reply With Quote
Old 09-19-2011, 08:12   #10 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by SAJONDUTTA View Post
hello megatron can u came to my shop and check all and unlock b209
Hello,
Find Ur Answer Here

Samsung B209 Unlock not Done.Please help me.

Wbr
<<<Megatron>>>

Note - One Post Is Enough You Will B Replied On That Post Only
  Reply With Quote
Old 11-07-2012, 17:56   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2008
Location: benapole
Posts: 569
Member: 926902
Status: Offline
Sonork: 100.1655575
Thanks Meter: 60
hi i sucesfull unlock Samsung b209 i use rj45 e210 ufs cable and direct com emulator and select com37 and open cdma tool connected com 37 unlock done. cdma is great tool and trust tool thanks
  Reply With Quote
Old 05-29-2013, 04:52   #12 (permalink)
No Life Poster
 
.:Sanjh Phoenix:.'s Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: India
Posts: 807
Member: 1728736
Status: Offline
Sonork: 100.1615042
Thanks Meter: 728
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by <<<MEGATRON>>> View Post
Hello,
What You Mean By Fail?
Did U Checked Cable ? Did U Check Weather Ur Phone Is In HFK Mode Or Note ?
Did You Tried To Input Code 47*869#123580->Port Map-HFK-UART1
Please Try These Code We Don't Expect This Type Of Childish Posting With Experianced User's
Wbr
<<<Megatron>>>
Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post
Samsung B209 Unlock failed!!!

Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post


Yes. I checked with that code. it is UART1.

Also i tried with Boot Mode (9+Power) Also.... But same result!!!

Cable is good!!! E210 connected with Infinity Box.
Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post


Yes. Correct Port Selected!!!

Cable : E210 Ns Pro Cable connect with Infinity Box.

Same result!!!
Quote:
Originally Posted by mygsm world View Post
Dear Friend

Please Don't Put In Emergency Mode, Connect With Normal Mode

If You Have CDMA Cables Then Use Samsung B309 RJ45 Cable

1.Select Port (usb)
2.click usb safe rebuild EFS/NV
3.selct port (rj45) e210
4.click sp unlock and Don 100%
  Reply With Quote
Old 06-01-2013, 16:23   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Member: 659347
Status: Offline
Thanks Meter: 0
tray to z3x box cabul
  Reply With Quote
Old 06-01-2013, 16:25   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Member: 659347
Status: Offline
Thanks Meter: 0
tray to z3x box cabul (e210)100% okokokokok
  Reply With Quote
Old 12-06-2013, 12:29   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 144
Member: 1116231
Status: Offline
Sonork: 1636983
Thanks Meter: 14
thanks bro its working
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 14:42
FAQ about unlock n0kia man0n Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:06
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 23:08

 



All times are GMT +1. The time now is 22:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.46258 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO