GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box > CDMA-Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2013, 10:41   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
zte s1602 unlock prob.

i have a zte s1602

HARDWARE : SSTL_S16
COMPILE : Jan 25 2011 (19:39:46)
REALEASE : Apr 24 2009 (24:00:00)
SW Version : SSTL_S1602_RBTL40NV1 0 1B01
---------------------------------------------------------
ESN(hex) : 80A59452
ESN(hex) : 80A59452
Phonce code : 0000
Finished, time used: 4 sec

when i click on sp unlock button show this error

COM8 [QCUSB_COM8_1] selected
module v1.92
Device: ZTE-S1602
operation: SP-unlock
Phone should be Switched ON !
connecting...
Jan 25 2011
Jan 25 2011
your phone version not supported yet or try again..
trying using nv unlock for 1602...
conecting...
ESN(hex) : 80A59452
ESN(hex) : 80A59452
disabling minlock...
done...
Phones should be restarting now...
Finished, time used: 4 sec

i flashed 16 mb file from suppor site then unlock but same error

plz help m
  Reply With Quote
Old 03-30-2013, 14:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
i hve a other set

---------------------------------------------------------
HARDWARE : SSTL_S16
COMPILE : Mar 07 2011 (14:14:00)
REALEASE : Apr 24 2009 (24:00:00)
SW Version :
---------------------------------------------------------
ESN(hex) : 802A70C0
ESN(hex) :
Phonce code :
Finished, time used: 13 sec

i unlocked it but after unlock it's shows emergency call only then i flashed it by ur method

3)Go to support site select flash file ZTE-ZTE-S1602_SSTL_S1602_RBTL40NV1.0.1B01_16Mb.bin.7zand flash phone .
5)Re-write Esn orignal which you have save earlier in text selecting model.Don't copy paste just fill esn manually zte-C3xx
6)Select Sp-unlock operation in service tab of model ZTE-1602
7)Phone restarted check with diffrent Uim Card.

but after it it's shows FTM mode plz help m
  Reply With Quote
Old 03-31-2013, 05:05   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
plz help m anyone i hve 2 piece & customer want his sets back

plz help m
  Reply With Quote
Old 03-31-2013, 08:17   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
ZTE-ZTE-S1602_SSTL_S1602_RBTL40NV1.0.1B01_16Mb.bin.7z

any one help m after write this file my set go in ftm

plz help m
  Reply With Quote
Old 03-31-2013, 11:28   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Adityaram's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: india
Age: 26
Posts: 331
Member: 576025
Status: Offline
Sonork: meghalaya_459
Thanks Meter: 125
bro use unicdma ur problem solved 100%
  Reply With Quote
Old 04-02-2013, 05:19   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
Quote:
Originally Posted by Adityaram View Post
bro use unicdma ur problem solved 100%

bro. which way i solve ftm mode prob. by using unicdma

plz guide m step by step
  Reply With Quote
Old 04-02-2013, 06:28   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Adityaram's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: india
Age: 26
Posts: 331
Member: 576025
Status: Offline
Sonork: meghalaya_459
Thanks Meter: 125
first goto>settings< and secect <comport>set comport ,

after goto<main> tab and click mode and select {samsung Sph-A460/A500/N240}

fill the esn tab and write esn.

ur problem solved 100%
  Reply With Quote
Old 04-02-2013, 06:53   #8 (permalink)
Freak Poster
 
NAAZTELECOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: IN MY GIRLFRIEND'S HEART
Posts: 160
Member: 1274132
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by nitish1 View Post
i have a zte s1602

HARDWARE : SSTL_S16
COMPILE : Jan 25 2011 (19:39:46)
REALEASE : Apr 24 2009 (24:00:00)
SW Version : SSTL_S1602_RBTL40NV1 0 1B01
---------------------------------------------------------
ESN(hex) : 80A59452
ESN(hex) : 80A59452
Phonce code : 0000
Finished, time used: 4 sec

when i click on sp unlock button show this error

COM8 [QCUSB_COM8_1] selected
module v1.92
Device: ZTE-S1602
operation: SP-unlock
Phone should be Switched ON !
connecting...
Jan 25 2011
Jan 25 2011
your phone version not supported yet or try again..
trying using nv unlock for 1602...
conecting...
ESN(hex) : 80A59452
ESN(hex) : 80A59452
disabling minlock...
done...
Phones should be restarting now...
Finished, time used: 4 sec

i flashed 16 mb file from suppor site then unlock but same error

plz help m


no need to worry just flash this file with infinity flasher

Download Here..
  Reply With Quote
Old 04-02-2013, 16:20   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
Quote:
Originally Posted by NAAZTELECOM View Post

no need to worry just flash this file with infinity flasher

Download Here..

ok i will try then post
  Reply With Quote
Old 04-04-2013, 08:30   #10 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by nitish1 View Post
i hve a other set

---------------------------------------------------------
HARDWARE : SSTL_S16
COMPILE : Mar 07 2011 (14:14:00)
REALEASE : Apr 24 2009 (24:00:00)
SW Version :
---------------------------------------------------------
ESN(hex) : 802A70C0
ESN(hex) :
Phonce code :
Finished, time used: 13 sec

i unlocked it but after unlock it's shows emergency call only then i flashed it by ur method

3)Go to support site select flash file ZTE-ZTE-S1602_SSTL_S1602_RBTL40NV1.0.1B01_16Mb.bin.7zand flash phone .
5)Re-write Esn orignal which you have save earlier in text selecting model.Don't copy paste just fill esn manually zte-C3xx
6)Select Sp-unlock operation in service tab of model ZTE-1602
7)Phone restarted check with diffrent Uim Card.

but after it it's shows FTM mode plz help m
Hello,
For Removing FTM Mode After Flash
Connect Phone Select Port Select Model Fill ESN (NOT COPY) 11223344
And Send Wait Till Phone Restart

Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 04-04-2013, 10:47   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
Quote:
Originally Posted by <<<MEGATRON>>> View Post
Hello,
For Removing FTM Mode After Flash
Connect Phone Select Port Select Model Fill ESN (NOT COPY) 11223344
And Send Wait Till Phone Restart

Wbr
<<<Megatron>>>


bro. i tried but esn not write i fill esn manually but not write

show FTM mode
  Reply With Quote
Old 04-04-2013, 10:49   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Uttar Pradesh India
Posts: 2,658
Member: 656277
Status: Offline
Thanks Meter: 168
Quote:
Originally Posted by NAAZTELECOM View Post

no need to worry just flash this file with infinity flasher

Download Here..

bro. after flash with ur file no network only show searching
  Reply With Quote
Old 04-05-2013, 07:43   #13 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by nitish1 View Post
bro. i tried but esn not write i fill esn manually but not write

show FTM mode
Hello,
Join Me On Yahoo- megatronjo

wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 04-05-2013, 11:14   #14 (permalink)
Freak Poster
 
amit_varietymob's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 328
Member: 399228
Status: Offline
Thanks Meter: 52
I have 2 handset march version same like this , unable to write esn after flashing 16mb flash file. I am already on your yahoo. Please solve .
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:05.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31105 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO