GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > McnPro Box > ChinaRes Editor

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2011, 12:23   #1 (permalink)
Freak Poster
 
sudsud's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Khartoum-Sudan
Posts: 279
Member: 420318
Status: Offline
Sonork: 100.1661057
Thanks Meter: 65
Exclamation Steps to Add Arabic Language


Dear MCN Pro Team
U know 2 days since i activate MCN , as u and MANY people need to add arabic lang, i bought it to do that . really i could nt do it in 1 phone till now . i noticed that NO official Tutorial from MCN team to explain how to deal with ChineRes , just some contributions form members.
any how, i follow all posts here. but no luck.

some times i get squares nd some times no arabic or even dat squares, i tried to import fonts , using dic etc..
but NO Luck..
so like you , JUST WE REQUEST OFFICIAL TUTORIAL to use ChinaRes
till now i do the steps bellow:
1- open chineaRes
2- choose firmware
3- choose a lang ( form Left)
4- press Load dict
5- choose en-ar
6- the press Dictinoray -> edited text
7- then press apply changes
8- the go to fonts
9- the click one of the fonts on the left menu ( in my case i choose 14 (H9*w Var),
10 - the import font - i choose arabic ( form the directory of chineRes)
11 - the i save the new firmware

after flashing back _ NO luck
Hope to know what is wrong i tried more the 10 phones
  Reply With Quote
Old 05-17-2011, 12:45   #2 (permalink)
No Life Poster
 
MDK23's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: ALGERIA
Age: 11
Posts: 2,910
Member: 467636
Status: Offline
Sonork: Double Kanon
Thanks Meter: 2,588
HI BRO
AFTER U DO THIS STEPS(1-7) SAVE IT GO TO fonts OPTION & CHOOSE THE SAMES DIMENTION APPY CHANGES SAVE UR FILE NOW U CAN FLASH UR PHONE
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MDK23 For This Useful Post:
Old 05-17-2011, 12:54   #3 (permalink)
Freak Poster
 
sudsud's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Khartoum-Sudan
Posts: 279
Member: 420318
Status: Offline
Sonork: 100.1661057
Thanks Meter: 65
ok , i will try then report u back
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 11:42
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 18:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 04:45.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27008 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO