GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-17-2011, 09:19   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 320
Member: 1539798
Status: Offline
Sonork: 12345
Thanks Meter: 19
bosson f20 power on but menu not open plzzz help







Initializing...
DA_LIB_VER_3.6.0.0
It is sensing the pinout fast...
D-=23 D+=22
Searching commport...please wait...
Connecting...
Spd USB-to-Serial=COM5
Connected...sending boot...
FDL test...OK
ArmBootMode: 6610000000FE5A00_01
Wait for init Commzero Security Engine...
Done.
Loading bootloader...
Done.
Changing baudrate...
Set baudrate to 115200 ok
Reading phone HW info...
Unknow Manufacturer ID, Flash does not exist or failed to initialize H/W.
CPU: 66100000 Flash: NOR_UNKNOWN
setting the Flash Parameters...
Settings have been completed!
CPU: 66100000 Flash: User-defined
Reading FileSystem info...
File System Ver: 0A
IMEI 1=356013040007646
IMEI 2=910575601400468
--------NOR_FLASH_CONFIG--------
Flash Bank count=0
EFS sector count=0
File sector count=0
Sector size=0x00000000
Flash start addr=0x00000000
Flash size=0x00800000
Fix NV addr=0x0000004A
Product information addr=0x004F0000
MMI resource addr=0x00000000
------Auto Format Address-------
Start=0x00000000
Size =0x004F0000
Read FS info...done
 
Old 09-17-2011, 09:51   #2 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,467
Member: 399832
Status: Online
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,794
Donate money to this user
try to format the set , make backup before formatting
 
Old 09-17-2011, 10:14   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 320
Member: 1539798
Status: Offline
Sonork: 12345
Thanks Meter: 19
error erase flash

Initializing...
DA_LIB_VER_3.6.0.0
It is sensing the pinout fast...
RXD=3 TXD=6
Connecting...
Connected...sending boot...
FDL test...OK
ArmBootMode: 6610000000306A00_01
Wait for init Commzero Security Engine...
Done.
Loading bootloader...
Done.
Changing baudrate...
Set baudrate to 115200 ok
Reading phone HW info...
Unknow Manufacturer ID, Flash does not exist or failed to initialize H/W.
CPU: 66100000 Flash: NOR_UNKNOWN
Setting Register...
Register=0x00000000, Val=0x000000E5
setting the Flash Parameters...
Settings have been completed!
CPU: 66100000 Flash: User-defined
Unlocking all blocks before program/erase...
Unlock Done.
Formatting...
Error: Erase Flash
 
Old 09-17-2011, 10:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 320
Member: 1539798
Status: Offline
Sonork: 12345
Thanks Meter: 19
plzzz bro flash file
 
Old 09-17-2011, 10:31   #5 (permalink)
Product Manager
 
GPGDragon Help's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: china
Age: 25
Posts: 2,956
Member: 1428349
Status: Offline
Sonork: 100.1597111
Thanks Meter: 13,108
This is 6610 CPU in the Mobile,at this time,you just can read flash and unlock Mobile
if mobile no working,you need wait the gpgdragn Ver 2.10 come and it will support full with this Mobile
 
Old 09-21-2011, 07:49   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: kanpur
Posts: 405
Member: 1108057
Status: Offline
Sonork: harvinder
Thanks Meter: 131
is any solution here
 
Old 09-21-2011, 08:08   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.::EXTREME::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: ۞_ KERALA__۞_INDIA
Posts: 2,945
Member: 1619462
Status: Offline
Sonork: 100.1606509
Thanks Meter: 1,195
Quote:
Originally Posted by harvinder43 View Post
is any solution here

Yes ..

check with latest version ....


and post result
 
Old 09-21-2011, 11:34   #8 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,467
Member: 399832
Status: Online
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,794
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by harvinder43 View Post
is any solution here

wait for update sir , v2.10
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14
HELP!!! BACKGROUND SCREEN LOGO Michael Go Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-26-2011 00:56
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 17:29

 



All times are GMT +1. The time now is 10:50.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34590 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO