GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 02:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
lionfinger2007's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 953
Member: 576282
Status: Online
Thanks Meter: 77
How to unlock security lock of lg x330t

Am new here please how will I unlock this phone[security code] and which cable to use as in since there are 2 port[i.e rj45 and com port]?
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 03:02   #2 (permalink)
No Life Poster
 
lionfinger2007's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 953
Member: 576282
Status: Online
Thanks Meter: 77
Quote:
Originally Posted by lionfinger2007 View Post
Am new here please how will I unlock this phone[security code] and which cable to use as in since there are 2 port[i.e rj45 and com port]?

this is the erro that am getting using gs102 and gw300 cable

Initializing...
DA_LIB_VER_4.3.6.8
It is sensing the pinout fast,please hold on the phone Power key
RXD=1 TXD=2
Connecting...Please hold on the POWER key until the red gauge is going...
Any errors please select another boot and try again.
Failed to read HardCode, REG=0x80000008
Error: Failed to read REG=0x80010008
Error: Failed to read REG=0x84010008
Error: Failed to read REG=0x80001008
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 07:25   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jun 2009
Location: PAKISTAN/UAE
Posts: 6,738
Member: 1050335
Status: Offline
Sonork: 100.1602801
Thanks Meter: 4,170
Can you let me know which CPU inside phone
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RIZWANJAT For This Useful Post:
Old 05-24-2012, 10:41   #4 (permalink)
No Life Poster
 
lionfinger2007's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 953
Member: 576282
Status: Online
Thanks Meter: 77
Quote:
Originally Posted by RIZWANJAT View Post
Can you let me know which CPU inside phone
Is MEDIATEK
ARM
MT6235BA
1.103-AFTH
KSMTG2



Please which cable will I use too?
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 10:48   #5 (permalink)
No Life Poster
 
raezak's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Badong's Junkshop
Posts: 2,597
Member: 260632
Status: Offline
Thanks Meter: 590
look at this thread
Lg x330t flashing/formatting

just correct the right pin chip for pinout


br
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 11:43   #6 (permalink)
No Life Poster
 
lionfinger2007's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 953
Member: 576282
Status: Online
Thanks Meter: 77
Quote:
Originally Posted by raezak View Post
look at this thread
Lg x330t flashing/formatting

just correct the right pin chip for pinout


br

I dont understand you.Please remember am new here but one thing I noticed is that these are different [mine RXD=1 TXD=2 and his RXD=3 TXD=2] please where will I set it and which cable will I use for it because there is only jigs and one comport cable in the package that I bought.Please help me.
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 13:49   #7 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jun 2009
Location: PAKISTAN/UAE
Posts: 6,738
Member: 1050335
Status: Offline
Sonork: 100.1602801
Thanks Meter: 4,170
!BasicVideo Tutorial for,Drivers,Registration,FirmwareUpdate,Unlocking, Flashing,ETC!
  Reply With Quote
Old 05-24-2012, 15:37   #8 (permalink)
No Life Poster
 
raezak's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Badong's Junkshop
Posts: 2,597
Member: 260632
Status: Offline
Thanks Meter: 590
Quote:
Originally Posted by lionfinger2007 View Post
I dont understand you.Please remember am new here but one thing I noticed is that these are different [mine RXD=1 TXD=2 and his RXD=3 TXD=2] please where will I set it and which cable will I use for it because there is only jigs and one comport cable in the package that I bought.Please help me.

just connect the right jig for the pinout sir


br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 11:37.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35559 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO