GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2013, 20:04   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ashish800's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: yahoo-(1st send mesg then add)
Age: 22
Posts: 670
Member: 1889562
Status: Online
Sonork: 100.1627266
Thanks Meter: 126
Intex yuva rx tx supply

]INTEX YUVA RX TX SUPPLY...
BY ASHISH800


 
Old 07-19-2013, 04:28   #2 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: China/Russia/Nepal
Posts: 5,061
Member: 747989
Status: Online
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 5,398
I think you are posting RX and Tx pinout for Dragon users, is not it?




BR

Dipendra Pathak
 
Old 07-28-2013, 03:52   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ashish800's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: yahoo-(1st send mesg then add)
Age: 22
Posts: 670
Member: 1889562
Status: Online
Sonork: 100.1627266
Thanks Meter: 126
i think you tell me rx tx pin...
 
Old 07-28-2013, 04:22   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2013
Location: phillippines
Posts: 91
Member: 1982017
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Quote:
Originally Posted by ashish800 View Post
i think you tell me rx tx pin...
use tester, how to check rx and tx.. tester dot and ground to test rx is reading for the test tester is 400 ohms to 500 ohms and the tx is the same reading..
 
Old 07-28-2013, 04:46   #5 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: China/Russia/Nepal
Posts: 5,061
Member: 747989
Status: Online
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 5,398
Better to buy GPG Tester to find RX and Tx pinout. Showing picture, it is impossible to give you pinout. I think you understand.




BR

Dipendra Pathak
 
The Following User Says Thank You to Dipendra Pathak For This Useful Post:
Old 07-28-2013, 08:39   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ashish800's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: yahoo-(1st send mesg then add)
Age: 22
Posts: 670
Member: 1889562
Status: Online
Sonork: 100.1627266
Thanks Meter: 126
i am the best......chainese hardwer & softwer foult finding .......is learn me gpg user....


Change all china power ic & cpu and other cpu.power ic
 
Old 07-29-2013, 04:32   #7 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: China/Russia/Nepal
Posts: 5,061
Member: 747989
Status: Online
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 5,398
Bro, this is not hardware section. We give software solution if we have. I think you understand.


Thread Closed


BR

Dipendra Pathak
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:11.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.24116 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO